Закарпатські податківці кажуть, що з політикою не дружать

admin 07.02.2014 10:23 СОЦІО

"Ми – активні учасники життя держави, але були і залишаємось поза політикою", — на цьому вчора наголосив Василь Іванчо, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час зустрічі із бізнес-спільнотою краю.  

Захід відбувся під темою «Виконання Стратегічного плану розвитку органів доходів і зборів: перспективи та очікування».

Відкриття нових підприємств, підтримка підприємницької ініціативи, спрощення процедури реєстрації платників, спрощення та прискорення відшкодування ПДВ, а також удосконалення сервісів – це тільки короткий перелік тем, на які сьогодні спілкувались, зі сторони органів доходів: Василь Іванчо – начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, Ігор Коломійцев – заступника начальника-начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області та Сергій Харченко – начальник Чопської митниці Міндоходів, а зі сторони платників – керівники різних малих, середніх та великих підприємств.

– Хочемо Вас заспокоїти, для сумлінних платників Міністерство доходів і зборів – стабільний і прогнозований партнер, – запевняє Василь Іванчо, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

– Ми з кожним роком зменшуємо кількість перевірок, зверніть увагу – кількість проведених документальних перевірок підрозділами податкового контролю, до прикладу, в 2008 році становила 3432: з них планових 434 та позапланових 2998, у 2012 році 907 – 169 планових та 738 позапланових і в 2013 році 702, з яких 105 планових та 597 позапланових. З 1 січня 2014 року продовжено мораторій на перевірки малого і середнього бізнесу. Ця ініціатива була висунута бізнесом, і Міністерство її підтримало. Цей крок, вважаю, надасть підприємцям, які працюють на спрощеній системі оподаткування, стимули для зростання та розвитку, що, у свою чергу, сприятиме збільшенню відрахувань до бюджету, – підсумовує Василь Іванчо.

За словами начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області в податковій і митній сфері залишається ще чимало системних питань, які хвилюють бізнес і потребують вирішення: «Ми не тільки знаємо про них, а й працюємо над їх вирішенням у тісній співпраці з громадськістю, зокрема в Громадській раді, яка працює при Головному управлінні. Той діалог, який сформувався у нас протягом минулого року, ми маємо намір всіляко розвивати і підтримувати. Ми були, залишаємось і завжди будемо для бізнесу та громадян відкритим, зрозумілим і прогнозованим партнером».

– Ми налаштовані на активну роботу з Вами: інвесторами, бізнесом, адже наш взаємний інтерес полягає у стабільній економічній ситуації та пошуку нових можливостей для розвитку бізнес-середовища, активізації зовнішньої торгівлі, – підкреслює Василь Іванчо.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівВасиль Іванчо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат