Міндоходів радитиметься з закарпатцями щодо ЄСВ та ПДФО

admin 06.02.2014 11:29 СОЦІО

Міндоходів запрошує громадськість долучитися до обговорення процесу об’єднання двох форм звітності в одну. Висловити свою думку можна взявши участь в анкетуванні яке проходить на веб-порталі Міністерства доходів і зборів.

На голосування винесені такі питання як: чи підтримуєте Ви запровадження об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ; який спосіб об’єднання звітності з ПДФО та ЄСВ Ви підтримуєте; яка періодичність подання до контролюючих органів об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ є найбільш прийнятною для Вас; який на Вашу думку порядок коригування помилкових відомостей, відображених у об’єднаній звітності з ПДФО та ЄСВ, є зручнішим?

Також учасники анкетування можуть дати оцінку проекту макета об’єднаної звітної «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) платникам податків/застрахованим особам», який пропонується для обговорення.

Варто відмітити, що можливість створення єдиної звітності з податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску неодноразово обговорювалася на зустрічах представників ділових кіл з керівництвом Міністерства доходів і зборів України та була підтримана керівником відомства Олександром Клименком.

Основною метою об’єднання звітності є скорочення документообігу для підприємств та громадян, які самостійно провадять незалежну професійну діяльність, а також   зменшення витрати часу на виконання процедур сплати податків.

Пропозиції та зауваження щодо ініціативи Міндоходів просимо направляти на електронну адресу: spddpa@ukr.net.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : Міндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат