Про що чиновники домовилося з бізнесом у Закарпатті

admin 06.02.2014 11:23 СОЦІО

Проведено зустріч з бізнесом на Тячівщині.

Про вдосконалення податкового законодавства, враховуючи виклики часу та діяльність Міністерства доходів і зборів України, розповів представникам бізнесу Ілля Матьола, начальник ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Керівник повідомив присутнім про те, що внесені зміни до Податкового кодексу України покликані виконувати дві надважливі функції. Однією з яких було і залишається питання дерегуляції підприємництва, усунення бюрократичних бар’єрів, спрощення формальних процедур та оптимізація документообігу. А другою – створення підґрунтя для формування відповідної бізнес-культури.

– Запроваджені законодавчі інновації – практичний доказ серйозності наших намірів, – зазначив Ілля Матьола. Він нагадав, що з 1 січня цього року значно спрощено процедури реєстрації платників ПДВ та єдиного податку, запропоновано нові можливості для підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування, а також впроваджено механізм уніфікації бухгалтерського та податкового обліку при сплаті податку на прибуток та багато інших корисних інновацій.

Одночасно, не менш важливим завданням для Міністерства залишається подальше розширення можливостей електронного звітування для платників податків, і ми віримо в те, додає Ілля Матьола, що такі технічні інновації, як електронний кабінет платника і електронні перевірки, стануть черговим кроком до спрощення процедур податкового та адміністрування єдиного соціального внеску.

– Наше відомство залишається незмінним у прагненні бути стабільним та прогнозованим партнером для бізнесу і ми з вами єдині у прагненні разом зробити українську податкову систему прозорою і зрозумілою. Тому цього року плануємо й надалі працювати над удосконаленням податкового законодавства і будемо вдячні за ваші пропозиції та ініціативи, - додає начальник територіального органу ГУ Міндоходів.

admin


За матеріалами ДПІ у Тячівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області  

ТЕГИ : бізнесМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат