Підтвердилась активна діяльність в Києві російського спецназу

admin 05.02.2014 10:22 ПОЛІТИКА

Підрозділ, що використовується для захоплення та ліквідації активістів Майдану розкішно розквартирувався на колишній базі хокеїстів клубу «Сокіл»


За інформацією джерела в МВС, є всі підстави говорити про те, що підрозділ спеціальних сил Росії в кількості 40 чоловік таємно знаходиться на території України з 20 січня 2014 року і дислокується по вул. Гамарника 54-б, санаторій «Пуща Водиця» (колишня база хокейного клубу «Сокіл»).

Наразі доступ до цього санаторію суворо обмежений, а працівники МВС, які працюють з російським підрозділом, кількісно обмежені (склад працівників не змінюється).

Його бійці одягнені у однострої українського «Беркуту», а також мають цивільний одяг. Пересування по місту Києву, з метою виконання спеціальних завдань, здійснюється на міліцейських та оперативних автомобілях.

З оперативних даних відомо, що цей підрозділ використовується для спеціальних операцій в Києві та інших регіонах України та задіяний для захоплення та ліквідації активних членів Майдану. Слід зазначити, що навіть співробітники Донецького та Сімферопольського «Беркуту» наголошують на особливій жорстокості цих підрозділів по відношенню до українців.

Aleftina Major
http://uainfo.org/yandex/270156

admin

ТЕГИ : БеркутмайданРоссияспецназмвс

Коментарі :


07.02.2014 18:25 Вася

Саша, любишь Рассею-матушку - езжай на родину и там порти воздух.


07.02.2014 10:02 Саша

Ось вам і демократія, а точніше американці самі будуть призначати нам високопосадовців, а ми повинні по-собачому все схвалювати
http://www.youtube.com/watch?v=MSxaa-67yGM
http://www.youtube.com/watch?v=kOjrACdTQE8


07.02.2014 09:55 Саша

Ну що за "брєд"??!!Війна в чечні давно скінчилась, більше москалі ніде не воюють, а ось НАТО воює по всьому світу, і ваших синів точно будуть відправляти, як гарматне м"ясо, воювати за "американо-європейські цінності", за запаси нафти і корисних копалин. Протріть очі!


06.02.2014 15:54 земляк

Що тут сказати...

Ясно одне: якщо так піде й далі, тобто й далі будемо брати гроші та гречку за голос на виборах, то наші сини ОДНОЗНАЧНО служитимуть на Далекому Сході та в Сибіру, а також - воюватимуть у Чечні та по інших гарячих точках світу, захищаючи... путінщину!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат