Керівники області і міста домовилися про проведення "круглого столу"

admin 16.12.2014 13:13 ПОДІЇ


Міська влада відгукнулася на пропозицію голови обласної державної адміністрації щодо проведення "круглого столу". Йдеться про   виділення землі учасникам АТО та загалом щодо стратегії розвитку Ужгорода.



У листі міського голови В. Погорелова значиться: "Шановний Василю Івановичу! Вашу ініціативу щодо "круглого столу" з обговорення проблем   життєдіяльності міста Ужгорода підтримуємо і виявляємо готовність до конструктивної співпраці.

Справді, як Ви зазначили, питань, які варто обговорити, чимало — як нагальних, так і на перспективу. Це й актуальна нині проблема виділення земельних ділянок учасникам АТО, і пошук вільних земель для розміщення кладовища, полігону та сортувальних станцій твердих побутових відходів; і фінансування   робіт з ремонту та реконструкції доріг, влаштування об’їзних шляхів для зменшення навантаження на основні транспортні розв’язки в місті;   і співфінансування ряду цільових програм, насамперед "Питна вода", з   модернізації ліфтового господарства; і відновлення історичної частини міста; і завершення робіт з розробки   Генерального плану міста (і в цьому зв’язку погодження меж міста), і   залучення інвестицій   у модернізацію та реконструкцію зовнішнього освітлення, водопостачання та водовідведення,   і ряд інших.
Сподіваємося на предметний діалог, в результаті якого нам удасться знайти шляхи   вирішення окреслених проблем, що в подальшому позитивно позначиться як на іміджі міста, так і всієї області".

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат