Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.12.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 12 грудня. Налаштовуйтеся на вдалий старт вже з першим ковтком ранкової кави. Нехай день буде повним приємних сюрпризів і яскравих митей. Радійте життю, воно непередбачуване, і в цьому його найбільша цінність. Вдалої п’ятниці!

Цитата дня: Вам потрібно тільки одне - бути справжнім, таким же справжнім, як ваш подих. Любіть своє життя. Не живіть за чужими ідеями. Не живіть так, як від вас вимагають люди. Прислухайтеся до свого власного серця. Станьте безмовні, прислухайтеся до тихого, слабкого голосу всередині вас і дотримуйтесь його.

© Ошо


12 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликі опади. Місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, в горах місцями 10-15 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, в горах місцями до 6° морозу, вдень 1° морозу - 4° тепла, в горах місцями до 4° морозу.
Автошляхи: Часом невеликі опади. Місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом невеликі опади. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.


ІМЕНИНИ   12 грудня – Данила, Денис, Іван, Микола, Федір.


Сьогодні також:
•   Україна:День сухопутних військ України



Цей день в історії

1674 — у Києво-Печерській друкарні вийшов перший короткий нарис історії України — «Синопсис».
1764 — російська імператриця Катерина II скасувала Гетьманщину в Україні.
1792 — у Відні 22-літній Людвіґ ван Бетховен узяв перший урок музичної композиції у Франца Йозефа Гайдна і заплатив за нього (в сучасному еквіваленті) 19 центів.
1818 — у Полтаві відкрили Інститут шляхетних панянок.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї
       
Ужгород, Закарпатська обласна філармонія, пл. Театральна, 10
12 грудня - концерт-презентація компакт-диску камерного хору "Cantus". Поч. о 18.00.

Галерея «Коридор» (Ужгород, вул. Пархоменка 7а)
11-13 грудня — виставка у рамках проекту “Пропонований відрізок часу”. Учасники: Арт Шапка, Емілія Верещагіна, Аттіла Гажлінскі, Анастасія Живкова, Олексій Салманов, Любомир Сікач, Оі, Сергій Петлюк, Іван Небесник, Діма Микитенко, Данило Ковач, Тарас Ковач, Кароліна Кубік, Михайло Мельниченко, Богдан Томашевський, Zuzanna Ziolkowska.

Облмуздрамтеатр
13 грудня — концерт гурту “Rock-H”. Поч. о 19.00.
14 грудня — дитяча вистава-пародія “Золоте руно баранця Шона”. Поч. о 12.00.

Ужгород, магазин “Кобзар”
До 18 грудня (щодня) — акція “Письменник за прилавком 2014”. Поч. о 14.00.

«Бавка»
14 грудня — “Принцеса-стрибунка” (Л. Дворський). Поч. об 11.00 та 13.00.

Християнський культурний центр (Мукачево, вул. Росвигівська, 9-А)
14 грудня — комічна опера на 3 дії С. Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм» (концертне виконання). Виконують — симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії (диригент Вікторія Свалявчик-Цанько), Заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник Наталія Петій-Потапчук). Текст читає Наталія Піцур. Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 17 грудня — “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 13.10, 19.00, 21.40. “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00. “Джон Уік”. Поч. о 11.30, 17.20. «Піраміда”. Поч. о 15.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 17 грудня — “Пінгвіни Мадагаскару, 3D”. Поч. о 10.00, 14.30. “Листоноша Пет, 3D”. Поч. о 10.40, 12.15, 13.50, 15.20, 17.05.   “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. об 11.45, 16.15, 19.00, 21.45. “Хочеш чи ні?”. Поч. о 18.40. “Патруль часу”. Поч. о 20.10. «Супернянь”. Поч. о 21.50.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 17 грудня   — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 17.00. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. об 11.40, 14.20, 18.50, 21.30.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
6—28 грудня — новорічні майстер-класи для всієї родини.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кафе “Бабовка” (Мукачево, вул. К. Беляєва, 4)
До 15 грудня — виставка Маріанни Берец-Скоропад.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 25 грудня —ювілейна виставка Миколи Дуфинця.

Художній музей імені Бокшая
До 14 грудня — виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
До 30 листопада — виставка Наума Рєпкіна (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
12 грудня — відкриття виставки Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Едуарда Приходька.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 15 грудня — ювілейна виставка творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Мої берегині» заслуженого майстра народної творчості України Людмили Губаль.
До 14 грудня — персональна виставка творчих робіт Марії Купарь.
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Напружений день, коли не варто вплутуватися в конфлікти, а також їх створювати на порожньому місці. Намагайся обходити стороною гострі кути у відносинах і ситуації які передбачають суперечку або конфлікт. Сьогодні не час для з'ясування конфліктів. Тому кращим варіантом розвитку подій буде прислів'я - тихіше їдеш, далі будеш. Намагайся менше нервувати і не перевтомлюйся.
Телець День, коли варто більше уваги приділити собі. Адже ситуація передбачає розвиток подій швидше за чужим сценарієм, ніж за твоїм особистим. Тому будь напоготові і відстоюй свої інтереси в ситуації, коли хтось захоче вирішити свої проблеми за рахунок твоїх ресурсів. Не піддавайся на провокацію. Все одно в результаті тебе ж залишать винною. Уникай людей з подібними паразитарними нахилами.
Близнюки   День передбачає спокійний плин, без будь-яких несподіваних подій. Тому сьогодні має сенс приділити належну увагу вирішенню особистих питань. Не бійся, що ти через це постраждаєш - зовсім навпаки. Твоєї відсутності, при грамотному підході, ніхто не помітить. У той же час вирішення особистих питань зрушиться з мертвої точки, через що ти тільки виграєш. Будь напоготові своїх інтересів.
Рак. Сьогодні тобі варто приділити час своєму здоров'ю. Особливо, якщо твоя робота пов'язана з надмірною емоційною і фізичною перевтомою. Не бери на себе завдань, які вимагають високого психічного напруження. Зараз тобі це не на користь. Спробуй знизити кількість навантаження, а вільний час приділи відпочинку. Зараз він тобі необхідний.
Лев   День передбачає чудову можливість зайнятися новим видом діяльності. Крім того, ти можеш підключити до цього своїх однодумців, які з величезним задоволенням будуть з тобою співпрацювати. Не шкодуй часу і сил для їх залучення. Чим більше ентузіазму у тебе, тим більше у них буде бажання працювати з тобою.
Діва. Чудовий день для тих, хто бажає більше часу приділити собі або сім'ї. На роботі тебе можуть «вичавити» як лимон, проте не змінюй своїх планів, достатньо їх трохи підкоригувати. Кохані і близькі люди за тобою сумують. Будь впевнена у своїй винятковості, адже поряд той, хто щиро бажає тобі добра.
Терези День ідеальний для тих, хто пов'язаний сердечними вузами зі своєю половинкою. Не випускай рідкісних і настільки бажаних моментів побути наодинці один з одним. Ваші стосунки того варті. Прояви емпатію в тому випадку, якщо твоя половинка потребує підтримки. Натомість ти отримаєш втричі більше. Будь щирою.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає велика кількість подій, зустрічей, переговорів. Найімовірніше, що високе внутрішнє напруження тебе виведе з себе, і ти можеш опинитися в самому епіцентрі конфліктної ситуації. Тому намагайся не перевтомлюватися і довіряти своїм колегам частину своїх обов'язків. Таким чином, тобі буде легше керувати процесом.
Стрілець День чудовий для тих, хто перебуває в пошуках себе або нового місця роботи. Сьогодні висока ймовірність того, що нарешті пощастить, і ти займешся справою всього свого життя. Не прогав можливості змінити себе і своє життя на краще. Можливо, саме сьогодні має сенс записатися на курси або пройти співбесіду.
Козеріг День чудовий для закінчення і підбиття підсумків певного етапу проекту. Намагайся бути уважною до своїх близьких і підлеглих. Вони вимагають твоєї участі й підтримки. Можливо, варто комусь із них видати заохочення. Будь лояльною до оточуючих.
Водолій. Чудовий день для тих, хто ввечері планує зустріч зі своїми близькими або друзями. Намагайся не перевтомлюватися, адже основне завдання цього дня - налагодити стосунки з близькими. Разом з тим, не гребуй обідом. Правильне харчування тобі вкрай необхідно.
Риби День чудовий для тих, хто займається творчістю. Якщо ти береш участь у конкурсі, то тобі сьогодні, безсумнівно, пощастить. Але це не означає, що потрібно нехтувати підготовкою. Навпаки - хороша підготовка - це 80% успіху. Бадьоріше і в тебе все вийде!




Усміхніться на початку нового дня!   :)



Дві подруги в магазині.
- Як думаєш, яку листівку краще купити - "Моєму Зайчикові" чи "Моєму Котикові"???
- А що таке?
- Та у мого козла завтра день народження!



Найлегший спосіб втекти від відповіді - вийти з онлайну.


Новий рекорд. В супермаркеті курка-гриль пережила трьох продавчинь.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат