Близько 200 закарпатців зі Сходу зустріли під вигуки "Героям Слава!" (ФОТО)

admin 03.12.2014 15:27 ПОДІЇ

 

У середу, 3 грудня, в Мукачеві на площі Миру громада зустріла наших захисників. Близько двохсот бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади повернулися із самого пекла АТО на відпустку додому.


Рідні і побратими, жінки і чоловіки, діти і старші люди, мукачівці, ужгородці, закарпатці – сотні людей вийшли в центр міста над Латорицею подякувати за їхню службу та за те, що повернулися живі.

На площі Миру звучав оркестр, патріотичні мелодії; уся громада підспівувала при виконанні державного гімну, під час якого вояки трималися за свої мужні серця. Під час урочистої зустрічі хвилиною мовчання вшанували тих вояків, які віддали життя за свободу України.
Вояки 128-ї бригади, які прибули на Закарпаття, матимуть 10-тиденну відпустку. Сотні їхніх побратимів зараз продовжують воювати на Сході. На площі Миру неодноразово лунали слова "Слава Україні! Героям слава!", а також – сподівання, що незабаром вітатимемо й усіх наших військових – живих і здорових, які повернуться з перемогою, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат