Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 01.12.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 1 грудня. Нехай початок календарної зими дарує вам радість і відчуття близьких свят. Прокидайтеся в доброму гуморі, заряджайтеся улюбленою кавою – і гайда виконувати справи. Нехай сьогодні усе вдається!

Цитата дня: Спали, як сплять разом люди, що кохаються. Тобто так тісно і так разом і так близько і так єдино дихаючи, як це роблять люди, що сплять разом з любові.

© Юрій Андрухович "Дванадцять обручів"

1 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 8-10°, вдень 0-2° морозу.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ 1 грудня - Роман, Іларіон


Сьогодні також:

•   ООН: Міжнародний день солідарності з інфікованими СНІДом.
•   Україна: У 1991 році на Всеукраїнському референдумі 90,32% громадян висловилася за Незалежність України.
•   Україна: День прокуратури




Цей день в історії

1783 — Перший політ людини на повітряній кулі, наповненій воднем. Це здійснив у Парижі французький фізик Жак Александр Сезар Шарль. Під час двогодинного польоту в гондолі кулі разом з Шарлем перебував його напарник Робер.
1822 — У Відні відбувся музичний дебют 11-річного Ференца Ліста, майбутнього угорського композитора(1811–1886).
1835 — Побачила світ перша книга казок видатного датського письменника-казкаря Ганса Крістіана Андерсена.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 7 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Ужгород, провулок «Гірчичне зерно»
2—5 грудня — фотовиставка “Радіємо життю! Плекаємо надію!”.

Арт-кафе “Бабовка” (Мукачево, вул. К. Беляєва, 4)
До 15 грудня — виставка Маріанни Берец-Скоропад.

«Доміон»
До 3 грудня — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 13.40, 18.50. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина І”. Поч. об 11.40, 20.30, 22.30. «Поводир”. Поч. о 15.20. “Віджа. Смертельна гра”. Поч. о 17.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 3 грудня — «Супернянь”. Поч. о 10.00, 16.30, 21.20. “Голодні ігри: Сойка-переспівниця”. Поч. о 10.30, 19.45. “Канікули маленького Ніколя”. Поч. об 11.30, 14.45. “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 18.00.   “Махни крилом”. Поч. о 13.10. “Секс, кава, сигарети”. Поч. о 18.00. “Моя пані”. Поч. о 19.30. “Інтерстелар”. Поч. о 22.00. “Третя персона”. Поч. о 22.50.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 3 грудня   — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.10, 12.10, 14.10, 18.05. «Голодні ігри”. Поч. о 16.00, 21.40. “Нестримні боси”. Поч. о 19.50.            
Художній музей імені Бокшая
До 14 грудня — виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
До 30 листопада — виставка Наума Рєпкіна (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача “Живопис. Осінь”.
12 грудня — відкриття виставки Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музеї «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка творчих робіт Марії Купарь.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі буде важко швидко влитися в робочий процес. Тому, з ранку варто спланувати свій день по годинах. Дивлячись на них, ти навіть думати забудеш про свій важкий фізичний стан. Зрештою, завжди є такий рятівний момент, як обід. Після нього буде набагато легше.
Телець. Сьогодні тобі варто більше часу приділити господарським питанням. Адже саме сьогодні тобі може знадобитися вся твоя практична кмітливість, щоб вирішити поточні питання. Чудовий день всіх, хто працює в сферах торгівлі та логістики. Зверни увагу на свій імунітет. Через швидкий темп і стресові ситуації ти маєш всі шанси захворіти.
Близнюки. День сприятливий для обговорення з керівництвом або партнерами довгострокових проектів. Велика ймовірність того, що саме ти займеш довгоочікуване крісло одного з керівників. Якщо ж цього не відбудеться, то ти будеш відзначена в матеріальному плані. Будь максимально зібраною і зосередженою. Ці дні багато чого визначать.
Рак. День, коли варто більше часу приділити спілкуванню зі співробітниками та підлеглими. Саме вони є однією з важливих складових твого успіху. І якщо між вами буде налагоджена комунікація, тобі буде набагато простіше вирішувати різні ситуації робочого характеру. Командний дух, що чимось нагадує сімейний підряд відмінно лягає в твою концепцію ідеальної компанії.
Лев Сьогодні тобі варто ще раз обернутися назад і підвести підсумки. Можливо, в твоєму оточенні вже є людина, яка допоможе тобі зайняти те місце в житті, яке ти заслуговуєш. День чудовий для всіх, хто бажає почати нове життя, наповнене новими подіями і новими людьми.
Діва. Сьогодні тебе можуть дещо здивувати вимоги твого керівництва. Ти не звикла бути людиною, якою користуються без належної поваги. Тому, по можливості все ж буде краще, якщо ти зумієш пояснити те, що ти самодостатня особистість і вимагаєш елементарної поваги. Цей конфлікт може мати затяжний характер. Але пам'ятай, що воду возять на тому, хто тягне.
Терези   Сьогодні тобі варто добре зважити всі за і проти в питаннях свого особистого життя. Прийшов час для прийняття серйозного рішення. Тому відносини можуть бути трохи напруженими. Чудовий день для тих, хто вже визначився і прагне до збереження того, що має. Удача на твоїй стороні. Від тебе вимагається лише проявити ініціативу.
Скорпіон Сьогодні тобі варто переглянути своє ставлення до деяких людей. У майбутньому вони можуть бути тобі корисні і навіть необхідні. День вимагає високого ступеня самоконтролю і готовності приймати швидкі рішення. У найближчому майбутньому можеш розраховувати на подарунки долі. Але сьогодні все ж краще бути більш об'єктивною.
Стрілець. День чудовий для того, щоб перегорнути чергову сторінку свого життя і почати її з нового аркуша. Дійсно, визначеність, цілеспрямованість і дисципліна часом творить чудеса. Але якщо на душі шкребуть кішки, то мотивація трохи знижується. Це якраз те, що ти могла переживати раніше. Сьогодні тобі варто зібрати в кулак весь свій оптимізм і нарешті визначитися.
Козеріг День чудовий для зустрічей, переговорів, особливо це стосується тих, хто працює з іноземцями. Тобою будуть задоволені і ти можеш цим пишатися. День унікальний за своїм наповненням. Якщо тобі сьогодні надійде пропозиція - спробуй його ретельно і виважено розглянути. Це може бути відмінний шанс.
Водолій. Сьогодні тобі про себе може нагадати друг з минулого. Напевне ти будеш здивована не тільки тим, що тебе пам'ятають, але тим, як про тебе пам'ятають. Якщо тебе запросять на зустріч - вона буде дуже душевною. Постарайся бути лояльною до оточуючих. Організм зараз ослаблений, тому не захоплюйся високими навантаженнями та довгими прогулянками.
Риби Сьогодні ти можеш бути впевнена в тому, що нічого не станеться та день мине так, як ти на те розраховуєш. Але це ще не означає, що так воно і буде. Навпаки - тебе сьогодні може чекати сюрприз. Але ось якого змісту - сказати складно. Тому будь готова здивуватися. Цілком можливо, що ти отримаєш несподівану звістку.

.



А зараз — усміхніться :)


Чоловіча логіка: дізнаюся - вб'ю. Жіноча логіка: хоч вбий - дізнаюся...



Прогрес - це коли шукаєш мобільник в темній кімнаті, підсвічуючи ноутбуком.



- Тату, мені щось треба тобі сказати…
- Тільки чітко і лаконічно!
- Сто гривень

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат