Голова Перечинської РДА кермував у сильному алкогольному сп’янінні (Відео)

УМВС України в Закарпатській області 29.11.2014 17:59 ПОДІЇ

Сьогодні близько другої години ночі наряд ДАІ зупинив на вул.Гагаріна в Ужгороді автомобіль «Фольксваген Джетта» чорного кольору, який створив аварійну ситуацію. За кермом іномарки перебував голова Перечинської райдержадміністрації Іван Бібен, 49-річний житель Ужгорода.


У міліціонерів виникла підозра, що водій перебуває в стані алкогольного сп′яніння. Сам водій це заперечував, тож довелось доставити його в обласний наркодиспансер для освідчення. Згідно з висновком медичного огляду, згаданий водій перебував у стані алкогольного сп′яніння.

На водія складено адмінпротокол за керування ТЗ у стані алкогольного спяніння, який передано на розгляд в суд. У нього також вилучено водійське посвідчення. Остаточне рішення щодо покарання правопорушника – за судом.

- Перед законом рівні всі, незалежно від посади чи родинних зв’язків – це моя принципова позиція, - запевняє начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.- Адже відомо, що кожен нетверезий водій за кермом – це потенційний вбивця.

УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : іван бібен

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат