Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.11.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 28 листопада. Наповнюйте морозний ранок ароматом свіжозвареної кави. Постарайтеся якомога швидше налаштувати себе на роботу, аби успішно допрацювати важливі справи. Тепла вам і затишку у п’ятницю, й хорошого відпочинку на вихідних!

Цитата дня: Професія із самого початку повинна бути актом любові. Але аж ніяк не шлюбом з розрахунку.

© Харукі Муракамі "Токійські легенди"


28 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вдень 0-2° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.


28 листопада ІМЕНИНИ відзначають Авив, Григорій, Гурій, Дмитро (Димитрий), Евстохий, Елпидий, Кинтион, Маркел (Маркелл), Микита, Микола, Паисий, Петро, Самон, Пилип і Фома.


Цей день в історії

1970 — італійська ліво-терористична організація «Червоні бригади» провела свою першу операцію — серію вибухів на заводі «Піреллі»
1974 — У нью-йоркському концертному залі «Медісон Сквер Гарден» екс-бітл Джон Леннон виступив зі сцени востаннє
1983 — Вперше за історію американських космічних польотів у складі американського екіпажу був іноземний громадянин — західнонімецький фізик Ульф Мербольд (був на борту космічного корабля «Спейс Шаттл-9 Колумбія-6»)



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
30 листопада — вистава «Цвіт папороті» (музична казка). Поч. о 12.00. «Трамвай жадання» (вистава на 2 дії). Поч. о 18.00.

«Бавка»
30 листопада — “Стійкий олов’яний солдатик” (В. Данилевич). Поч. об 11.00 та 13.00.


Закарпатський обласний український музично-драматичний театр (Мукачево, пл. Миру, 1)
29—30 листопада — осінні театральні вечори “Зірковий листопад у Закарпатті”.
29 листопада — “У відкритому морі” (Польський народний театр у Львові).
30 листопада — “Блез” (Закарпатський обласний державний російський драматичний театр).

Ужгород
До 30 листопада — Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays UA».
29 листопада — показ фільму «Хворісукалюди» (Закарпатський обласний Будинок культури профспілок, вул. Руська, 3). Поч. о 19.00.
30 листопада — показ фільму «Євромайдан. Чорновий монтаж» (пл. Театральна). Поч. о 18.00.

Ужгород, парківка гіпермаркету «Нова лінія»
29 листопада — City Quest Закарпаття: Пірати Карибського моря. Поч. о 19.00.

Мукачево, ЗОШ № 1, вулиця Пушкіна, 23
30 листопада — осінній відкритий чемпіонат Закарпатської області з шотокан-карате-до.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкрита екскурсія Ужгородом. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Funky Lounge (Ужгород, вул. Швабська, 51а)
29 листопада — вечірка за участі “Flat Beat”.

Barry Barr’s Irish Pub & Bar (Мукачево, вул. Я. Мудрого, 23/5)
29 листопада — презентація нового синглу “Де та любов?” гурту “K402”. Поч. о 20.00.

JJ Night Club (Виноградів,   вул. Вакарова, 13)
29 листопада — вечірка за участі Renata.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 7 грудня — фотовиставка Олександра Глядєлова.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кафе “Бабовка” (Мукачево, вул. К. Беляєва, 4)
До 15 грудня — виставка Маріанни Берец-Скоропад.

Художній музей імені Бокшая
До 14 грудня — виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
До 30 листопада — виставка Наума Рєпкіна (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
12 грудня — відкриття виставки Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні чудовий день, коли варто проявити ініціативу і, можливо піднятися на сходинку вище по соціальних сходах. Однак будь пильною і обережною. Швидше за все, тобі доведеться зіткнутися з наклепом. Тому, менше розповідай людям про свої плани і досягнення. Чудовий день для спілкування, відвідування курсів, тренінгів або семінарів.
Телець Зараз відмінний час для планування, отримання інформації, аналізу та складання плану. Постарайся бути якомога зібранішою. Якщо тобі потрібна допомога - не соромся про неї попросити. Нерозумно її очікувати в ситуації, коли ніхто не знає про твоє положення. У будь-якому випадку, ти рухаєшся у правильному напрямку, якщо в твоїй душі горить бажання добитися результату.
Близнюки   Сьогодні тебе може охопити страшна лінь. Тому, постарайся взяти себе в руки і зробити хоча б частину з того, що раніше планувала. Як би там не було, але кожна людина має волю. А якість волі залежить від її сили. Тому, волю потрібно виховувати і загартовувати якраз в таких випадках, як сьогодні. І це тільки «квіточки». Ніхто не знає коли настане справжня битва.
Рак. Сьогодні варто трохи часу приділити своїм рідним, особливо старшим родичам. Батьки напевно будуть щасливі побачити чи почути тебе. Поцікався, як у них справи. Можливо, комусь необхідна твоя участь. Не бійся жертвувати своїм часом і ресурсами заради інших - це тобі на благо. Якщо ти на когось ображена, спробуй зрозуміти цю людину, пробачити і не тримати на неї зла.
Лев   Сьогодні варто зайнятися питаннями дітей, якщо вони в тебе є. Якщо ж ні, подзвони друзям. Хтось тебе давно не бачив і хоче зустрітися. У затишній вечірній атмосфері ви обов'язково зможете допомогти один одному розібратися в собі і в ситуації. Можливо, хтось із твого оточення готує тобі сюрприз. Оптимізм ще нікому не завадив.
Діва. Чудовий день для того, щоб завершити розпочате, і приступити до завершальної фази твоєї діяльності. Можливо, ти будеш здивована тим, як швидко можна вирішувати питання, якщо на твоєму обличчі посмішка, а думки спрямовані в одне русло. Будь дуже уважною до людей, які тебе оточують. Цілком імовірно ти захочеш ввечері зустрітися з друзями - тут тебе знову очікує позитив. Єдине, з чим не варто захоплюватися - це надмірності, як у роботі, так і в їжі.
Терези Чудовий день для того, щоб кудись з'їздити або спланувати завтрашній вікенд. Швидше за все, що ти давно вже не була десь далі свого будинку або роботи. Було б непогано обговорити це питання з друзями або коханою людиною. Швидше за все, що твоя ініціатива буде підтримана. Тобі варто більше часу приділити собі і своєму настрою. У будь-якому твоєму недомаганні є причина. І вона, як правило, соматична.
Скорпіон Сьогодні варто якомога більше часу приділити тим, кого ти давно не бачила, а може бути, ще й образила своїм ставленням. Не варто починати спілкування з високих нот. Краще зустрітися і обговорити все в спокійній атмосфері. Іноді ти все ж повинна визнавати, що була неправа. У кожному разі, прости, якщо образили тебе і спробуй бути справедливою, якщо образила когось ти.
Стрілець Сьогодні тобі не варто нагнітати обстановку. Особливо враховуючи той факт, що ти можеш бути в деяких питаннях необ'єктивна. Тому, перш ніж приймати якісь рішення - спробуй зважити всі за і проти. День передбачає чимало нервових ситуацій, образ і сварок. Але якщо ти спробуєш бути об'єктивною і стати на місце іншої людини - ти обов'язково уникнеш цих сумних наслідків.
Козеріг Сьогодні тебе може підвести техніка, причому в найбільш непідходящий момент. Тому, перш ніж приймати якісь рішення і кудись вирушати, подбай про те, щоб електроніка була в порядку, а в машині був повний бак. Так чи інакше, життя тебе сьогодні здивує. Але приємно чи ні - залежить від твоєї пильності.
Водолій. Сьогодні має сенс завершити поточні справи і раніше піти з роботи. Зрештою, у тебе ще є особисте життя, яке теж вимагає часу і уваги. Чудовий день для планування найближчих чи не віддалених в часі свят, відпусток, вікендів. Якщо ти отримуєш задоволення від роботи - це чудово. Але твій організм і сім'я теж вимагають уваги.
Риби Сьогодні має сенс подбати про питання безпеки. Особливо інформаційної. Адже нині є чимало любителів зламати твої паролі, і потім використовувати твою особисту інформацію або твій доступ до чого б то не було. Тому, буде не зайвим поміняти паролі. Особливо це стосується тих, хто тісно пов'язаний з фінансами.




Усміхніться на початку нового дня!   :)


Скажи "хліб".
- Хліб.
- М'якше!
- Хліп!
- Ще м'якше!
- Булічка.


Тато хотів хлопчика, щоб забирати з футбола, мама хотіла дівчинку, щоб забирати з танців, народився я, вони не сподівались що будуть забирати мене з міліції.


- Як у такої милої, красивої, чарівної дівчини немає хлопця?
- Здох від щастя.

connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат