КРОТОН закликав закарпатську владу не пускати краян на війну

admin 27.11.2014 14:39 ПОДІЇ

Заява закарпатської патріотичної організації "КРОТОН"

За що гинуть закарпатці на чужій війні
Рахунок загиблих закарпатців на війні в Донбасі пішов на десятки. Навіть цього тижня не встигли ми поховати двох наших земляків, як прийшли звістка, що в четвер привезуть чергові три тіла наших хлопців. Невимовна біль матерів, чиї сльози залишаться на совісті тих, хто розв’язав цю війну і хто втягує в неї.

Одне із закарпатських видань подало статистику опитування, яке свідчить, що закарпатці не хочуть воювати в цій чужій війні. Лише 22% наших краян готові йти на фронт у складі української армії, 10% готові йти в партизанський рух. А понад 30% закарпатців у випадку потреби будуть захищати свій рідний край. 13% закарпатців краще втечуть з України, ніж йти на фронт, а понад 5% вважають, що ця війна їх взагалі не стосується.

Тим не менше, наших хлопців і надалі відправляють на фронт помирати. За що вони гинуть? За те, що один самодур вирішив прибрати до своїх брудних лап частину депресивної   території з   морально та духовно убогим населенням, а інший самодур принципово тримається цих територій в ущерб країні та народу.

Минула закарпатська влада намагалася зробити все для того, щоб закарпатців не відправляли на фронт і вони сформували батальйон територіальної оборони, який повинен захищати у випадку небезпеки наш край. Однак зараз ситуація помінялася. Наших хлопців відправляють на Схід у саме пекло війни. Тому ми закликаємо нинішню обласну   владу докласти всіх зусиль, щоб закарпатців не відправляли служити за межі області. Закарпатці не повинні гинути на чужій нам війні.

Ми -- закарпатці і гордимося цим!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат