Успішну п’яту школу радо вітають у європейській педагогічній спільноті

Евеліна Гурницька 21.11.2014 14:56 РАТУША

Нещодавно делегація Асоціації «Відроджені гімназії України» (ВГУ) на запрошення президента ESHA (Європейська асоціація директорів середніх шкіл) Тоні Дуіфа взяла участь у з’їзді ESHA, який проходив у хорватському Дубровнику.

Ужгород представив віце-президент ВГУ, директор спеціалізованої ЗОШ № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов Петро Кіндюх. На з’їзді були підписані договори про співпрацю з національними Асоціаціями керівників середніх шкіл Європи, встановлені необхідні контакти. Під час заходу представники ВГУ отримали запрошення на вступ до Всесвітньої конфедерації директорів середніх шкіл (ІСР), а також вони можуть стати учасниками з’їзду ІСР, який пройде 4—7 серпня 2015 року в Гельсінкі. Це значний рівень саме для ЗОШ № 5 і перспектива міжнародної співпраці.

Такі заходи вчать лідерству й підвищують рейтинг, покращують імідж українських шкіл у педагогічній європейській та загалом світовій спільноті. Петро Ярославович — один із найактивніших і прогресивних директорів у Ужгороді. Школа, якою він керує, невпинно розвивається в освітньому напрямку, щороку покращується її технічне забезпечення, а учні їздять набиратися досвіду за кордон. Уже сьогодні заклад має цілком оновлене приміщення бібліотеки, надсучасний конференц-зал, мультимедійний кабінет, апарат, який фіксуватиме для батьків та керівництва явку учнів, зроблено ремонт з допомогою надійного помічника пана Кіндюха, заступника з господарської роботи Романа Бойчука. Але найголовніше — п’ята школа входить до трійки лідерів за результатами ЗНО в Ужгороді, з кожним роком зростає конкурс на вступ до школи, що і свідчить про її рівень.

Евеліна Гурницька

Коментарі :


23.11.2014 15:40 і я

За батьківські - у кожній школі. Але у цій школі - багато за гроші ЄС.


22.11.2014 14:41 я

"За ваши деньги - любой каприз" (за батьківські)


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат