Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 19 листопада. Впевнено крокуйте до мети і нехай жодні перешкоди не завадять вам. Зустрічайте новий день з улюбленою кавою, додавайте до неї бажані солодощі і заряджайтеся позитивом. Гарного вам прокидання і вдалого дня!

Цитата дня: Головне - йти туди, де на тебе чекають, оминаючи хибний шлях. Головне - пам'ятати про мету, якою тебе наділило провидіння, і про людей, які тебе люблять.

© Сергій Жадан


19 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 9-14°, в горах місцями 4-9° тепла.
Автошляхи: Часом дощ, вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 12-14° тепла.


19 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександра, Анатолій, Арсеній, Панаса, Варлам (Варлаам), Василь, Віктор, Гаврило, Герман, Евфросиния, Клавдія, Лука, Матрена (Матрона), Никандр, Микита, Микола, Ніна, Олвия, Павло, Полактия, Серафіма, Текуса.



Сьогодні також:

  Україна: День працівників гідрометеорологічної служби
•   Україна:День скловиробника


Цей день в історії

1190 — заснований Тевтонський орден
1626 — У Немирові засновано церковне братство і школу при ньому.
1891 — У Німеччині продали першу іграшкову залізницю.
1916 — імператор Австро-Угорщини Франц Йосиф I надав автономію Східній Галичині.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
До 2 грудня — фестиваль класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я Закарпаття”.
19 листопада — відеоперегляд концертів фестивалю “Музичне сузір’я Закарпаття” (малий зал УжДМУ ім. Д. Є. Задора). Поч. о 14.10.
20 листопада — концерт у виконанні Олександри Баганич, Здени Тесличко, Тетяни та Віктора Теличків (фортепіано), Катерини Ісак-Гажо (орган), Тараса Поповича (флейта), хору студентів УжДМУ ім. Д. Задора (філармонія). Поч. о 18.30.  
23 листопада — концерт «Musica inkognita» (Чинадійово, замок Сент-Міклош). Поч. о 20.00.
2 грудня — закриття фестивалю (філармонія). Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 19 листопада — «Поводир”. Поч. о 13.30, 19.20, 23.00.   “Віджа. Смертельна гра”. Поч. о 17.40, 21.30. “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.00. “Лють”. Поч. об 11.30, 15.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 19 листопада — “Інтерстеллар”. Поч. о 10.00, 15.10, 20.20, 23.20. “Махни крилом”. Поч. о 10.10, 16.10. “Маленька велика дівчинка”. Поч. об 11.35, 20.50. “Поводир”. Поч. о 13.00, 18.10. «Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 13.20.   “Амазонія, 3D”. Поч. о 14.40, 17.40. “Ріо, я люблю тебе”. Поч. о 19.00, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 19 листопада   — “Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.20, 17.20. «Лють». Поч. о 12.10. “Інтерстеллар”. Поч. о 14.20, 18.50. “Поводир”. Поч. о 21.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 22 листопада — виставка художника-авангардиста, скульптора Лавранта Бокотея.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Бориса Кузьми «Урбаністичний пейзаж».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти зможеш дуже вдало і вигідно витратитися. Те, що ти придбаєш, буде дуже корисним та хорошим за якістю, а справи, в які ти інвестуєш свої ресурси, зможуть почати процвітання ще цього місяця. Друга половина дня чудово підходить для зміцнення взаємин з коханими людьми. Але найголовніше сьогодні - добре відпочити і виспатися!
Телець Це дуже гарний час для того, щоб вдало реалізувати задумане. Якщо реальних справ поки немає, то це гарний час для планування. Більшість задуманих тобою проектів буде реалізовано. Вечір присвяти спілкуванню зі своєю другою половинкою.
Близнюки   Перша половина дня вдало підходить для паперових справ - підписання важливих документів, договорів і т.д. А коли настане час спілкування і контактів з близькими та друзями, тобі не варто переживати через те, що твоя точка зору відмінна від оточуючих. Головне, що ти висловилася і тебе почули.
Рак. День дуже гарний для спокійного з'ясування стосунків з коханими людьми. Також постарайся почати сьогодні боротьбу зі своїм страхом, страхом змін. Ти повинна прийняти і зрозуміти той факт, що ніщо не вічне і все тече і змінюється. Ти прокидаєшся кожен раз новою, відмінною від себе вчорашньої. Так само змінюються і люди навколо. Причому, часом більш стрімко та помітно.
Лев   Сьогодні тобі вкрай необхідно берегти нервову систему і органи чуття, в першу чергу зір. Все, що тобі необхідно для цього, це більш спокійний погляд на речі і хороший, міцний сон. В іншому випадку деяка втома дасть про себе знати, проблемами працездатності. Це чудовий день для переговорів з вищестоящими людьми, з керівництвом. Ти можеш бути почута.
Діва. Сьогодні тобі варто було б брати участь у дебатах, суперечках і т.зв. «мозкових штурмах». У тебе в цей час буде дуже добре підвішений язик, а також буде вистачати аргументів, щоб переконати співрозмовника чи опонента. Тому розтягни задоволення спілкування з цікавими людьми на довше.
Терези Постарайся присвятити цей день своїм особистим відносинам і своїм коханим. Почни розмову, про яку давно мріяла, яку давно хотіла почати. Зроби смачний чай або каву і вперед! Саме сьогодні твоя половинка більш піддатлива і готова йти тобі назустріч. Постарайся зробити так, щоб до вечора побут не затягнув вас в свою трясовину.
Скорпіон Займися сьогодні закриттям незавершених справ і поточних питань, які потребують швидкого виконання та вирішення. Постарайся запланувати подібні справи на кілька найближчих днів. День буде не легкий, але напруга, що накопичилася за весь день, до вечора трансформується в приємне відчуття того, що день пройшов не даремно, і ти багато чого встигла.
Стрілець Сьогодні ти зможеш по максимуму використати свої ресурси і можливості. День буде виснажливий. Проте буде відчуття внутрішнього задоволення, відчуття, що день прожитий не дарма. Якісь твої давні плани або ідеї сьогодні можуть, нарешті, зрушити з мертвої точки. Відсвяткуй цю подію ввечері в якомусь затишному закладі.
Козеріг Побутові питання і проблеми накриють тебе з головою. Постарайся при цьому зберегти гідність і не спасувати. Сьогодні у тебе вірогідні клопоти не лише зі своєї вини, а й з вини твоїх домочадців. А це вимагає особливого терпіння. Вечір буде більш приємний і не навантажуючий.
Водолій. Сьогодні ти зможеш проявити свої повчальні якості. До тебе будуть звертатися за підтримкою і допомогою люди з твого близького оточення. Не варто відмовляти людям у допомозі, тим більше, що допомога буде носити інформаційний характер. Ти будеш щось роз'яснювати, показувати, а не давати гроші в борг. Ближче до вечора стримуй своє роздратування і втому, інакше можеш ненароком образити кохану людину.
Риби Це день сюрпризів. Ти можеш здивувати своїх близьких чимось нестандартним - поведінкою, подарунками і т.д. Світ піднесе тобі сюрпризи, і теж приємного характеру. Весь день ти відчуватимеш прилив сил та енергії, ти зможеш завершити багато незавершених проектів і справ. Вечір проведи в компанії милих серцю людей і з келихом хорошого вина.




Усміхніться на початку нового дня!   :)


П'ятисотнева купюра, що йде в пекло, кричить двом гривневій, що йде в рай:
- Я така чиста і гладка, а мене в пекло! А тебе, пом'яту і брудну - в рай! За що?!
А дві гривні у відповідь:
- А ти хоч раз до церкви ходила?!



Найщасливіший день дівчини - це її весілля, бо тільки тоді, вставши зранку, вона точно знає що їй одягнути.



У бар зайшов негр з папугою на плечі. Побачивши папугу, бармен запитав:
- Де ти дістав такого?
- В Африці, їх там мільйони - відповів папуга.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат