Представники британських вузів провели семінари і майтер-класи у Києві (ФОТО)

admin 18.11.2014 14:50 СОЦІО

 

15 листопада в київському Національному музеї імені Т. Шевченка відбулась GREAT Higher Education Day – спеціалізована виставка-зустріч з представниками провідних вищих навчальних закладів та коледжів довузівської підготовки Великої Британії.

Захід, що був вперше організований в Україні Британською Радою, відбувся за підтримки посольства Великої Британії. Загалом виставку відвідали понад 1000 українців (за даними попередньої реєстрації), котрі планують здобути самі, або ж обирають своїм дітям вищу освіту за кордоном.

Захід розпочався із виступу Саймона Сміта, посла Великої Британії в Україні. Крім того, у церемонії відкриття GREAT Higher Education Day взяли участь Брендан Освальд, директор навчального центру Британської Ради в Україні, та Людмила Таценко, керівник відділу освіти.

Відвідувачі заходу змогли більше дізнатись про кращі варіанти європейської освіти для себе та своїх дітей, адже у GREAT Higher Education Day взяли участь як широкопрофільні, так і вузькоспеціалізовані університети Великої Британії. Серед них були такі відомі навчальні заклади, як: University of the Arts London, Cardiff University, University of Central Lancashire та University of Westminster. Провідні британські центри довузівської підготовки були представлені International study centres and Bellerbys college in UK, Bell English, а також Cambridge Education Group. Крім того, гості виставки змогли ознайомитися із навчальною літературою одного з найвідоміших видавництв Британії – Oxford University Press та освітніми програмами, що сьогодні пропонує українцям Британська Рада.

Протягом дня гості GREAT Higher Education Day мали унікальну нагоду поспілкуватись із представниками навчальних закладів, взяти участь у ексклюзивних освітніх семінарах та майстер-класах від учасників виставки, послухати поради від випускників стипендіальної програми Chevening, а також програми Фонда Віктора Пінчука WorldWideStudies. Також усі охочі змогли отримати корисні поради щодо підготовки проходження тесту IELTS та відвідати пробний урок по інноваційній системі навчання myClass від Британської Ради.

Поринути в атмосферу Великої Британії та відвідати Лондон, не залишаючи Київ, відвідувачам допомогла креативна фотозона, що стала відтворенням легендарної кімнати із Музею Шерлока Холмса.   Протягом дня учасники GREAT Higher Education Day брали участь у розіграші цінних подарунків, а також відбулося нагородження переможців, які за попереднім розіграшем отримали чотириденний інтенсивний курс кулінарної майстерності від Le Cordon Bleu London (найвідомішої школи кулінарного мистецтва, що розташована у самому серці Лондона), двотижневий курс англійської мови в University of the Arts London, а також подорож до англійської столиці від British Airways. Крім того, серед відвідувачів були розіграні сертифікати на безкоштовне проходження тесту IELTS, три пробних іспити IELTS, сертифікат від модного бренду Laura Ashley та безліч інших цінних призів від партнерів GREAT Higher Education Day.

«Освіта за кордоном – гарний вибір для тих, хто прагне здобути знання найвищого рівня, та тим самим забезпечити своє майбутнє. Сьогодні Велика Британія надає студентам багато освітніх можливостей, у чому змогли переконатися й відвідувачі виставки GREAT Higher Education Day, яка вперше була організована   Британською Радою в Україні. Ми сподіваємось, що під час заходу кожен його учасник зміг відкрити для себе нові освітні горизонти та ближче познайомитися із культурою Великої Британії», - коментує Наталія Василюк, в.о. директора Британської Ради в Україні.

Нагадаємо, що це перший у своєму форматі освітній захід в Україні, організований Британською Радою – міжнародною організацією Великої Британії з культурних відносин та освіти.

admin

ТЕГИ : АнгліяКиївосвіта

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат