29 земельних ділянок Закарпаття виставлено на торги

admin 18.11.2014 14:50 ПОДІЇ

Йдеться про земельнві ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які будуть виставлені на земельні торги. На Закарпатті 29 ділянок загальною площею 758,4426 призначені для ведення товарного с/г виробництва і сільського господарства.

Станом на 18 листопада до всеукраїнського переліку включено 2909 ділянок загальною площею 63059,9256 гектара.

Оновлений перелік ділянок розміщено на офіційному веб-сайті Держземагентства України (http://land.gov.ua, розділ «Земельні торги» рубрика «Перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на які плануються продавати на земельних торгах»). Зокрема, щодо кожної ділянки надана детальна інформація із зазначенням місця розташування, площі, кадастрового номера та цільового призначення ділянки.

Нагадаємо, що надання земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності винятково на конкурсній основі відбувається в рамках виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

У жовтні Держземагентство України видало Методичні рекомендації щодо підготовки територіальними органами продажу на земельних торгах прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності за рахунок коштів виконавців земельних торгів. Дані рекомендації, які були схвалені 21 жовтня 2014 року на засіданні Науково-експертної Ради Держземагентства, розроблялися з метою врегулювання деяких неоднозначностей у законодавстві щодо процедури проведення аукціонів, до моменту внесення відповідних змін до законодавства України.

Перелік регулярно уточнюється з урахуванням наявності вільних інвестиційно-привабливих земельних ділянок указаної категорії, повідомляє прес-служба Держземагентства України.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат