Ужгородський депутат Буланов: "Відсутність міського керівництва — це спроба показати, "ко ґазда""  

admin 18.11.2014 11:43 ПОЛІТИКА

Депутат Ужгородської міської ради Ростислав Буланов вважає, що політична ситуація   у місті – це наслідок того, що «одна дуже відома закарпатська сім`я вирішила втілити в Ужгороді свої амбіції».

Про це депутат сказав у коментарі закарпатським ЗМІ щодо нещодавніх подій в Ужгородській міській раді.

«Події, що відбуваються останнім часом, а саме відсутність міського керівництва, - це ніщо інше, як спроба показати "ко ґазда", розширити свою сферу впливу. Ужгород без керівництва... Що ж відбувається у нашому рідному місті? А відбувається наступне: одна дуже відома закарпатська сім`я вирішила втілити в Ужгороді свої амбіції. Хоче довести, що тільки вони впливають на процеси на Закарпатті, і їм насправді плювати на людей та наш край. І, здається, не випадково робить це саме зараз», – вважає Ростислав Буланов.  

«Місто – на порозі прийняття нового бюджету. Треба вирішувати багато питань, які забезпечують життєдіяльність міста, зокрема, опалення дитячих садочків, шкіл, лікарень; питання водопостачання, безперебійного функціонування транспортної системи Ужгорода в зимовий період і , звісно ж, виплати зарплат усім бюджетникам. Щоб все це вирішити, необхідно, аби міська влада працювала у звичайному режимі, а не перетворювала свою діяльність на брудні підкилимні ігри», – наголошує депутат.

Нагадаємо, в Ужгородській міській раді досі триває непорозуміння: після того, як депутати більшістю голосів відправили в. о. мера, секретаря міськради Віктора Щадея у відставку, про дострокове припинення депутатських повноважень заявили кілька депутатів від ЄЦ. Відтак, новий в. о. мера Віталій Семаль, який вже також встиг заявити про те, що йде з посади, вже вдруге не може зібрати сесію, оскільки на засідання приходить надто мало депутатів.

admin

ТЕГИ : Ростислав БулановУжгородська міська радавіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат