Балога просить Порошенка створити для нього нове міністерство

admin 18.11.2014 10:46 ПОДІЇ

Віктор Балога спонукає Президента України Петра Порошенка створити під нього ще одне Міністерство під назвою Міністерство оборонної промисловості. Про це закарпатський нардеп написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».


У час, коли на оборонну галузь України кинуто величезні ресурси держави та майже кожного українця, коли із зарплатні кожного держслужбовця-бюджетника щомісяця знімають по 70 гривень військового податку, таке Міністерство може стати справжнім клондайком для його очільника. Якщо ж таке і буде створено, то на 90% його очолить Віктор Балога. Він уже й інформаційний супровід цієї ідеї організував. Далі — пряма мова Балоги у «Фейсбуці»:

«… важаю, що в умовах фактичної війни керівництво держави має прийняти рішення про створення Міністерства оборонної промисловості України. Пояснювати необхідність такого кроку, думаю, не потрібно - всі маємо голову на плечах і хочемо жити у своїй країні. Знаю, що таку ідею підтримують і військові. Тому, і дискусії на тему "потрібно-не потрібно" також будуть зайвими»…

Насправді ж дискусії тут аж ніяк не зайві, бо ж пан Віктор, як людина, котра працювала Міністром МНС в уряді Азараова, підлягає люстрації. Чимало його колег-регіоналів та напіврегіоналів зараз тихо сидять і не висовуються, аби не дражнити народ і не потрапити до сміттєвого баку, а от Віктор Іванович, як колись вислужувався перед Кучмою, Ющенком та Януковичем, називаючи останнього «мій президент», так тепер, протоптавши доріжку до Петра Порошенка без докорів сумління і без граму ганьби пропонує себе міністром.

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=86052

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат