Ужгород: Щадея відправили у відставку (ФОТО)

admin 07.11.2014 13:09 ПОДІЇ

За дострокове припинення повноважень секретаря Ужгородської міськради, який виконував з кінця лютого і обов'язки міського голови, Віктора Щадея щойно проголосували 35 депутатів.


У підсумку таємного волевиявлення зафіксували 3 зіпсовані бюлетені, один депутат проголосував проти, інші не взяли участь у голосуванні.

7dniv.info

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Віктора Щадея зняли з посади керівника Ужгорода

Віктор Щадей більше не виконує обов'язки міського голови Ужгорода. За його відставку проголосували 35 депутатів.

Нагадаємо, його вже пробували зняти наприкінці серпня. Однак тоді забракло всього двох голосів для рішення. Вирішальною тоді стала відмова фракції Єдиний Центр брати участь у голосуванні.

Цього ж разу, депутати від ЄЦ взяли бюлетені, тому вже в ході голосування стало зрозуміло, що в кріслі щадей не втримається. До речі, депутати так поспішали проголосувати, що аж вишикувалися в чергу.

Про Захід

++++++++++++++++++++++++++++

Ужгород знову залишився без мера

Сьогодні, 7 листопада, під час сесії Ужгородської міської ради депутати достроково припинили повноваження в. о. мера Ужгорода, секретаря міськради Віктора Щадея.

Про це інформує власкор ІА ZIK.

Питання про припинення повноважень не було включене до порядку денного. Депутат Румянцев запропонував включити до порядку денного проект рішення про дострокове припинення повноважень в. о. мера та секретаря ради Віктора Щадея. За – 38. У роботі сесії оголосили перерву на 10-15 хвилин.

Віктор Щадей спочатку поставив на голосування питання про те, коли треба розглядати пропозицію: сьогодні, чи оголосити перерву. Однак, депутати виступили за негайне вирішення питання.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат