Ужгородська міськрада може віддати ділянку на Грушевського під будівництво

admin 05.11.2014 11:56 РАТУША

Ділянку серед зеленої зони в Ужгороді можуть віддати під будівництво.

Як роздерибанять землю цієї п’ятниці - тисніть сюди


Територія на вул. Грушевського між багатоповерхівками та подвір'ям навчального закладу може остаточно стати будівельним майданчиком. Це питання депутати Ужгородської міської ради розглянуть у п'ятницю, 7 листопада.

У пункті 1.55 проекту рішення ТОВ "Грін Білдінг Консалтінг" пропонується віддати в оренду ділянку на 622 кв. метри "для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Грушевського, 35 "а".

Ця ділянка має давню історію. Згідно з кадастровим номером – 2110100000:18:001:0128 – вона знаходиться у дворику між п'ятиповерхівкою та територією навчального закладу. Сама ділянка свого часу була виділена нібито для потреб ЖРЕР №5, який очолює депутат Ужгородської міської ради Анатолій Ковальський. Потім жек нібито відмовився від ділянки, бо не мав грошей на зведення диспетчерської. А от огороджений земельний наділ, де встигли поставити кілька бетонних плит і вважати це "нерухомістю", залишився.

За каденції Віктора Погорєлова депутати Віктор Щадей та Василь Гнатків публічно наголошували, що тут земельна афера, мета якої звести новий будинок фактично на зеленій зоні під вікнами давньої багатоповерхівки.

За висновком земельної комісії пропонується відмовити ТОВ "Грін Білдінг Консалтінг" у виділенні ділянки саме через чисельні скарги громадян.

Чи дослухаються до цього обранці і чи проявить послідовність у своїх діях керівник міськради Віктор Щадей – побачимо на засіданні.

Про Захід

admin

ТЕГИ : УжгородУжгородська міська рададерибан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат