Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 5 листопада. Додавайте до гармонійного ранку улюблену каву і приємні розмови до неї. Вірте у власні сили, життя прекрасне і воно чекає на ваші дії. Нехай вже з початку нового дня до вас прибуде енергія і хороший настрій. Вдалої середи!

Цитата дня: Нехай ваші душі не черствіють, а потроху хрустять і знаходять свої дороги, залишаючи крихти для чогось воістину дорогоцінного.

© Ирко Яскрава



5 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 11-16° тепла, у горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 6-10° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 3-5°, вдень 13-15° тепла.


5 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Володимир, Єлисей, Омелян (Емилиан), Гнат (Ігнатій), Максим, Ничипір, Микола, Созонт і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1914 — в ході Першої світової війни російські війська почали другу облогу фортеці Перемишль.
1916 — Королівство Польща проголошена імператорами Німеччини і Австро-угорщини.
1935 — випущена настільна гра «Монополія».
1953 — у Києві офіційно відкрили міст імені Євгена Патона — першу в світі суцільно зварену конструкцію (зроблену лише за допомогою зварювання, без використання з'єднувальних матеріалів).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
5 листопада — “Запорожець за Дунаєм” (Семен Гулак-Артемовський, комічна опера на 3 дії, концертне виконання). Виконують симфонічний оркестр (диригент Вікторія Свалявчик-Цанько), заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник Наталія Петій-Потапчук). Солісти: Карась — Михайло Подкопаєв, Одарка — Юстина Дідик, Оксана — Мирослава Швах-Пекар, Андрій — Олександр Товт, Султан — Петро Матій, Ібрагім-Алі — Володимир Фогель, Селіх-Ага — Юрій Кузьма. Текст читає Наталія Піцур. Поч. о 18.30.

Падіюн
До 7 листопада — виставка-продаж “У світі натурального каменю”.

«Доміон»
До 5 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 18.50.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 14.50. “Бджілка Майя,   3D”. Поч. о 13.20. “Лють”. Поч. о 16.30, 20.40, 23.00.
3 листопада — допрем’єрний показ історичної драми Олеся Саніна “Поводир”. Поч. о 19.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 5 листопада — «Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.20, 11.40, 14.50. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.50. “Гірко! - 2”. Поч. о 13.10, 18.00, 21.30. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 12.40, 17.10. “Лють”. Поч. о 14.40, 19.10, 21.40. “Страховик”. Поч. о 16.10. “Такі гарні і люди”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 5 листопада   — «Лють». Поч. об 11.40, 15.40, 19.45, 22.00. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 14.00. “Супер шістка”. Поч. о 10.00, 18.00.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Віталія Слободського (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто приділити час спілкуванню з іншими людьми. Намагайся бути уважною по відношенню до тих, хто тебе любить і хто про тебе піклується. Не треба сприймати близьких людей, як належне. Їм так само, як і будь-якій людині, необхідна увага та любов рідних. А тому не варто соромитися говорити приємні слова. В майбутньому тобі знадобиться підтримка дорогих людей, тих, на кого ти завжди можеш покластися.
Телець Сьогодні тобі доведеться багато часу приділити спілкуванню з рядом людей, які тебе дратують. Проте, тобі необхідно з гідністю пройти це випробування. Цілком можливо, що до когось з них ти ставишся упереджено. Намагайся бути об'єктивною і дотримуватися норм поведінки під час переговорів. Твоя неупередженість збентежить будь-якого, чиї наміри насправді не пов'язані з обговорюваним справою або питанням.
Близнюки Сьогодні тобі потрібно бути обережною з вогнем, окропом і всім гарячим. Спробуй уважно поставитися до тієї інформації, яку отримуєш. Не варто заводитися з півоберта тільки тому, що тобі сказали фразу, яка тобі не сподобалася. Стримуй свої емоції. Пам'ятай, що ти завжди можеш піти в спортзал або просто влаштувати собі розслабляючий вечір, який допоможе відновити внутрішній баланс.
Рак. Сьогодні тобі варто якомога більше часу приділити вирішенню питань, пов'язаних з фінансами. Підведи підсумки, склади бюджет, перерахуй, зрештою, наявні ресурси. Спробуй в проблемі побачити можливість власного розвитку. Більше оптимізму - і в тебе все вийде.
Лев   Цей день може здивувати тебе своєю багатогранністю і цілим калейдоскопом подій. А тому тобі варто бути напоготові, щоб не упустити відмінною можливості. Спробуй сконцентруватися на бажаній меті і ти побачиш, як саме життя підштовхує тебе до самореалізації. У тебе вистачить сил впоратися з усіма завданнями цього дня.
Діва. Сьогодні тобі слід придивитися до тих людей, які тебе оточують. Спробуй подивитися на них з боку і зрозуміти, що ти упускаєш з поля зору. Зовсім скоро прийде час, коли ти можеш постраждати через когось із них. А тому не втрачай час - гарненько придивись до свого оточення і будь надалі обережна.
Терези Сьогодні тобі потрібно приділити час спілкуванню з тими, хто вміє бути відвертим. Тобі зараз необхідна людина, яка бачить твою ситуацію з боку і не боїться тебе образити сказавши правду. Швидше за все це незацікавлена особа. Та інформація, яку ти можеш отримати від цієї людини, варта багато чого. А тому не шкодуй сил, часу і грошей, щоб скористатися моментом і вислухати думку цієї людини.
Скорпіон Сьогодні тобі потрібно бути вкрай обережною зі словами і справами. Намагайся не приймати близько до серця всього сказаного іншими людьми. Пам'ятай, що основне - це твоя мета. А думки інших людей це всього лише чиясь позиція. Намагайся не витрачати час даремно. Тобі варто впритул зайнятися організаційними питаннями.
Стрілець Сьогодні тобі варто приділити час спілкуванню з іншими людьми. Не потрібно ховатися за спиною колег, друзів, батьків або просто - ховатися. Займи лідируючу позицію. Саме це стане для тебе ключем до вирішення низки важливих завдань та існуючих проблем. Не варто знімати з себе відповідальність. Просто говори про задачу з точки зору її вирішення, а не з точки зору її наслідків.
Козеріг Тобі варто більше часу приділяти спілкуванню з тими, хто тебе любить і хто в тебе вірить. Залиш минуле. Не варто жити в тому часі, яке давно пройшло. Пам'ятай, що упущені можливості - це час прожитий даремно. А тому будь уважною до себе, своїх бажань, цілей. Намагайся за деревами побачити ліс.
Водолій. Сьогодні ти будеш приємно здивована. У твоєму житті з'явиться людина, яка відчуває до тебе теплі почуття. Не відкидай його залицяння. Намагайся не надавати значення дрібницям. Тобі варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто цінує дружбу.
Риби Сьогодні зверни увагу на тих, хто воліє жити за натхненням. З боку ці люди здаються дорослими дітьми. Однак це не завжди так. Поспостерігавши за ними, ти зрозумієш, що насправді в цьому світі працює цілий ряд фізичних і енергетичних законів, про які мало хто здогадується. А іноді потрібно просто вірити собі і своєму серцю.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Тату, а де у нас ліхтарик?
- А навіщо тобі ліхтар?
- На побачення йду.
- Я, синок, на побачення в твої роки без ліхтарика ходив.
- Ну і поглянь, що ти в темноті вибрав!



- Мадам, ви така прекрасна в цьому вечірньому туалеті!
- Закрийте двері, хам!



Якщо фотоальбомчик маленький і тоненький, а фотокартка одна і страшненька, то це — паспорт.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат