Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.11.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 4 листопада. Насолоджуйтеся приємними митями нового дня з горнятком улюбленої кави. Нехай на думку приходить усе світле, миле й гарне, що робить вас хоча б на крихітку щасливішими. Вдалого вам настрою протягом усього дня і корисних справ сьогодні!

Цитата дня: Любов - це не угода, яка вважається шлюбом, не пристрасть, схожа на мелодраму, не тваринний інстинкт, за яким полюють багато людей, а почуття глибокої поваги до чужого життя та бажання прикрасити його радістю і красою.

© Олег Рой "16 тіней"




4 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 10-15°, в горах місцями 5-10° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 12-14° тепла.

4 листопада ІМЕНИНИ відзначають Оверкій, Олександр, Ганна, Антон (Антонин), Анфіса (Анфуса), Василь, Володимир, Герман, Гликерия (Лукера), Григорій, Дионисий, Ексакустодиан, Єлизавета, Захар (Захарія), Иамвлих, Іван (Іоанн), Іраклій, Костянтин, Лот, Максиміліан, Мартиниан, Мина, Микола, Павло, Руф, Серафім, Федір (Феодор) і Федотья (Феодотія).

Сьогодні також:
  Україна: день залізничника, День Національної гвардії України
  Росія: день народної єдності
  Італія: свято перемоги у Першій Світовій Війні
4 листопада міжнародний день добра



Цей день в історії

1848 — Відкрите перше у світі метро. Ідею побудувати підземну залізницю для швидкого транспортування городян з одного кінця Лондона до іншого подав адвокат із Сіті Чарльз Пірсон. Перша лінія метро завдовжки 6 кілометрів зв'язувала лондонські вокзали Піддінгтон і Фаррінгдон і називалася Metropolitan Railway, тобто «Столична залізниця». Скорочення цієї довгої назви до п'яти літер і породило усім нам знайоме «метро»
1861 — на Залізничний вокзал у Львові прибув перший на території сучасної України потяг з Відня; цей день вважається початком історії залізниць України.
1879 — Джейдс Рітті запатентував перший касовий апарат.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 5 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 18.50.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 14.50. “Бджілка Майя,   3D”. Поч. о 13.20. “Лють”. Поч. о 16.30, 20.40, 23.00.
3 листопада — допрем’єрний показ історичної драми Олеся Саніна “Поводир”. Поч. о 19.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 5 листопада — «Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.20, 11.40, 14.50. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.50. “Гірко! - 2”. Поч. о 13.10, 18.00, 21.30. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 12.40, 17.10. “Лють”. Поч. о 14.40, 19.10, 21.40. “Страховик”. Поч. о 16.10. “Такі гарні і люди”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 5 листопада   — «Лють». Поч. об 11.40, 15.40, 19.45, 22.00. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 14.00. “Супер шістка”. Поч. о 10.00, 18.00.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Віталія Слободського (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Спробуй знайти час для спілкування з близькими людьми. Незважаючи на високий ступінь завантаження і високий темп на роботі, не забувай приділяти належну увагу своєму здоров'ю. Стеж за своїм харчуванням. Відмінний день для проведення косметичних процедур.
Телець Сьогодні тобі належить дізнатися щось важливе. Спробуй не приймати близько до серця цю інформацію. Твоє сприйняття зараз надто чутливе до різного роду джерелам, а тому, перш ніж зробити висновки, порадься з друзями і близькими людьми. Кохані приємно здивують.
Близнюки Сьогодні тобі потрібно налаштуватися в першу чергу на роботу, а потім вже на з'ясування відносин. Все буде залежати від того, наскільки серйозно ти ставишся до своїх обов'язків, а також взятим на себе зобов'язанням. Тобі не варто сподіватися на те, що ситуація владнається як би сама собою і про тебе всі забудуть. Будь уважна до того, що ти говориш і що робиш.
Рак. Сьогодні тобі варто бути дуже обережною з електрикою і електричними приладами. Намагайся не розпалювати атмосферу на роботі, а також будь уважною по відношенню до рідних людей. Не зривайся на близьких людях. Цей день може призвести до багатьох неприємностей, особливо пов'язаних з відносинами.
Лев   Сьогодні тобі варто більше часу приділити пошуку відсутньої інформації. Спробуй заповнити запас відсутніх знань. Також тобі варто приділити час зустрічам і спілкуванню з друзями, колегами, та й просто іншими людьми. Здоров'я на рівні, а тому можеш собі дозволити підвищені фізичні навантаження. Сприятливі заняття спортом.
Діва. Сьогодні тобі варто зайнятися вирішенням господарських та організаційних питань. Не варто надавати значення словам інших людей. Намагайся якомога більше часу приділяти спілкуванню з іншими людьми, особливо колегами. Вони допоможуть тобі краще зорієнтуватися в ситуації. Не дозволяй ввести себе в оману.
Терези Цей день принесе тобі чимало радості, а також приємно здивує. Намагайся простіше ставитися до різного виду дрібницям, які тебе засмучують. Сконцентруйся краще на своїх відчуттях і почуттях. Прислухайся до свого внутрішнього голосу - він, як правило, вже знає всі відповіді. Друзі та близькі люди допоможуть тобі в прийнятті важливого рішення.
Скорпіон Сьогодні тобі потрібно намагатися не хвилюватися через дрібниці. Просто спостерігай за тим, як твої мрії повільно, але впевнено починають набувати реальних форм. Але не квапся радіти. Попереду ще чимало роботи, а тому тобі не варто розслаблятися завчасно. Цей день дивним чином може змінити твоє ставлення не тільки до деяких людей, але і до деяких вже усталеним життєвим настановам.
Стрілець Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Крім загальних фраз в процесі спілкування спробуй з'ясувати свою вигоду і вигоди інших людей від твоєї взаємодії. Як тільки ти відчуєш взаємний баланс - берися до здійснення задуманого разом зі своїми партнерами.
Козеріг Сьогодні тобі варто налаштуватися на вирішення питань, пов'язаних з фінансами і оформленням фінансових документів. Будь уважною. Від твоєї концентрації на запланованих завданнях буде багато чого залежати. Намагайся не нервувати через дрібниці і не відволікайся на несуттєві речі. Бережи свій час.  
Водолій. Вдалий день для запланованих раніше зустрічей і переговорів. Спілкування з іншими людьми пройде на «Ура!». Тобі вдасться укласти досить вигідну угоду і при цьому знайти «золоту середину» у взаєморозумінні. Намагайся не обіцяти більше, ніж здатна виконати. Ну, хіба що, зовсім трошки.
Риби Сьогодні тобі варто більше часу приділити своєму здоров'ю. Профілактика, дієта, та й ряд лікувальних процедур будуть досить до речі. Намагайся не перебільшувати значення різних «знаків» і прикмет. Тобі варто бути більш об'єктивною. Зараз сухі факти можуть сказати і показати більше, ніж чорна кішка, що перебігає дорогу.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Любов 21 століття починається в "Вконтакті", продовжується в Скайпі і закінчується в "Чорному списку"



- Я люблю тебе!
- Молодець.
- А ти?
- І я молодець.



Дві блондинки летять в літаку.
Раптом погасло світло…Одна каже:
- О в тунель заїхали.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат