Ратушняк: "Порошенко здав Донбас і є нелегітимним"

admin 03.11.2014 14:09 ПОДІЇ

Про це Сергій Ратушняк, екс-мер Ужгорода написав на своїй сторінці у Facebook.

"1.Вибори до ВРУ підтвердили бидлячість "електорату". Якби ми були європейцями- перемогли би "Самопоміч", "Правий сектор", "Свобода" і Гриценко. Крапка. А так, перемогли олігархічно-кримінальні проекти, що довгі роки розграбовують країну і з лютого місяця не провели жодної реформи - крім заморожування і без того жебрацьких зарплат і пенсій.
2. Вибори до ДНР і ЛНР це:
- остаточно втрата ще однієї частини держави. За Крим Турчинов і Ко не відповів. За Донбас Порошенко відповість.
3. Кордон Росії пересунувся на захід і мілітаризується до рівня Криму і Придністров'я. Це свідчить про подальше захоплення територій. Ні Азовського, ні Чорного морів в Україні не буде.
3. З моменту оголошення результатів виборів до ДНР і ЛНР — Порошенко є нелегітимним. З усіма витікаючими наслідками", — зазначив Ратушняк.

admin

ТЕГИ : сергій ратушнякПетро ПорошенкоЛНРДНРвійна

Коментарі :


06.11.2014 13:06 Рома

За фашистів мало хто хоче воювати http://www.youtube.com/watch?v=Ljx5mdX5rmg#t=13


04.11.2014 07:31 СНАЙПЕР  

Вітаю Закарпаття з Львівськоі області!Цілком згідний з усіма висновками РАТУШНЯКА!Чиста правда!Але що дає оця писанина?Нічого!Ми пишемо,возмущаємося - а що далі!НІЧОГО!Кому війна там на Сході Украіни- а кому мама рідна!У нас в м.ДРОГОБИЧІ ціни на ліки підняли в 2-3-4 рази,всім похеру.Аптечна мафія!Нікому ти тут не потрібний!Донецьк   Луганськ вони не хочуть нас.Наші хлопці гинуть,а Лугандони воювати за себе не хочуть.Там проживає купа народу зброю не хочуть брати,а Західна Украіна віддає своіх побратимів!За що?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат