Син і батько по різні боки барикад

31.01.2014 14:12 ПОДІЇ

Днями «РІО» стало відомо, що батько прес-секретаря УМВС України в Закарпатській області Олега Подебрія, Ігор Подебрій, який уже тривалий час проживає в США і є громадянином цієї держави, прилетів до України, щоб допомагати лікувати людей, які зазнають травм на Євромайдані в Києві.

Ігореві Подебрію 72 роки, він лікар за фахом. Перед вильотом до Києва чоловік у розмові з сином сказав, що не може сидіти на місці й споглядати, як б’ють українців, тому відчуває своїм обов’язком допомагати постраждалим людям на місці. Наразі відомо, що пан Ігор уже добрався до Києва. Через хвилювання сина стосовно місця перебування літнього батька та його самопочуття пана Ігоря шукали всім Майданом, про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Ольга Богомолець, засновниця та головний лікар Київського Інституту дерматології й косметології, активістка Євромайдану в Києві. Наразі чоловік знайшовся, він винаймає квартиру і працює в Центрі надання медичної допомоги в «Українському домі».

Відтак Олег Подебрій виконує свій службовий обов’язок на посаді речника закарпатської міліції, а його батько діє за велінням серця.

ТЕГИ : майдан

Коментарі :


01.02.2014 20:15 читач

дивно, що у такого((( сина ТАКИЙ ДОСТОЙНИЙ БАТЬКО! Низький уклін Вам, пане Ігоре і ЩИРА ШАНА ТА ВДЯЧНІСТЬ ВІД ЗЕМЛЯКІВ


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат