Студенти УжНУ можуть отримати подвійні дипломи українського і європейського зразка

admin 20.10.2014 11:29 ПОДІЇ

Договір про співпрацю, згідно з яким надається можливість отримання дипломів українського та європейського зразка, підписали 17 жовтня Варшавський гуманітарний університет імені Болеслава Прусса та Ужгородський національний університет.

Про це повідомляє Медіацентр УжНУ.

Варшавський гуманітарний університет пропонує чимало можливостей для журналістів і політологів. Він має найвищий рівень акредитації, обіцяє студентам хорошу матеріальну базу для навчання. Йдеться, зокрема, про телестудію, у якій журналісти можуть не тільки практикуватися, а й виготовляти повноцінний мас-медійний продукт. Надсучасне обладнання дозволяє знімати тут музичні кліпи. Саме на цій телестудії проводять концерти і знімають кліпи Мадонна та Чак Норріс. Сьогодні тут навчається близько 500 студентів і на постійній основі працює 60 викладачів. Періодично у виші проводять лекції відомі професори з Європи. Для політологів УжНУ співпраця корисна передусім через те, що у разі отримання другого диплома у Польщі, студенти мають змогу отримати й другу спеціалізацію – політолога і журналіста.

Професор Варшавського гуманітарного університету імені Болеслава Прусса припустив, що студенти польського вишу могли би проходити магістратуру з журналістики в УжНУ, оскільки їхній університет поки що не може надати таких можливостей.

Сьогодні залишається тільки узгодити навчальні програми у зв’язку з можливістю здобуття подвійних дипломів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат