Батьовській сільраді за сміття заплатять понад 26 тисяч гривень

admin 17.10.2014 10:52 ПОДІЇ

ДП “Житлово-комунального господарства при Батьовській селищній раді" незаконно здійснювало вивезення сміття та розміщення відходів на землях сільськогосподарського призначення внаслідок чого заподіяло збитки навколишньому природному середовищу.

Тікі порушення виявлено Держекоінспекцією та фахівцями міжрайонної природоохоронної прокуратури, повідомляє Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

Згідно Методики визначення розмірів шкоди, зумовленої забрудненням і засміченням земельних ресурсів через порушення природоохоронного законодавства Держекоінспекцією було проведено відповідний розрахунок та виставлено претензію для відшкодування заподіяних збитків. Оскільки в добровільному порядку комунальне підприємство не відшкодувало нанесені збитки, то Закарпатським міжрайонним природоохоронним прокурором було заявлено відповідний позов в інтересах держави в собі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області та Батьовської селищної ради до комунального підприємства “Житлово-комунального господарства при Батьовській селищній раді”.

Рішенням господарського суду Закарпатської області позов задоволено та з КП “Житлово-комунального господарства при Батьовській селищній раді” на користь Батьовської селищної ради буде стягнуто 26450 гривень.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат