Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 17 жовтня. Любіть усе те, що оточує вас, й отримаєте взаємність у відповідь. Нехай не турбують справи, завершуйте їх якомога швидше і звільняйте час для себе. Успішної вам п’ятниці і хорошого відпочинку на вихідних. А сьогодні вранці – найприємніших митей за чашечкою улюбленої кави!

Цитата дня: Єдине, чого вимагає від нас життя - усвідомлювати його, а не приймати беззастережно. Все, на що ми закриваємо очі, все від чого ми тікаємо, все, що ми заперечуємо, принижуємо чи зневажаємо, зрештою, приводить нас до краху. Те, що здається огидним, болючим, злим, може стати джерелом краси, радості та сили, якщо поглянути на це без упередження, кожна секунда може стати прекрасною для того, хто здатний усвідомлювати її як таку.

© Генрі Міллер

17 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, місцями сильний. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 12-17°, в горах місцями вночі 5-7°, вдень 6-11° тепла.
Автошляхи: Часом дощ, місцями сильний. Вночі та вранці місцями туман. Видимість у дощі 1-2 км, в сильному подекуди 500-900 м, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 14-16° тепла.


17 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Адавкт, Аммон, Варсонофій, Василь, Вероніка, Віринея, Володимир, Гаий, Гурій, Давикт, Дамар, Дмитро (Димитрий), Домнина, Евдемоз, Евсевий, Елладий, Єрофій (Иерофей), Іона, Каллисфения, Михайло, Нектарий, Микола, Онисим, Павло, Петро, Пиор, Проскудия (Просдока), Стефан Степан), Тихін, Фавст, Херимон, Хиония і Яків (Иаков).



Сьогодні також:
• День Республіки Північна Осетія-Аланія
• День працівників харчової промисловості
• Міжнародний день боротьби з бідністю



Цей день в історії

1113 — споруджено Києво-Михайлівський Золотоверхий собор (розібрано 1934).
1346 — битва при Невілс-Кросі: розгром шотландської армії англійськими військами і полонення Давида II, короля Шотландії.
1404 — Папою Римським стає Інокентій VII (у миру — Козімо Джентіле Мільораті); правив по 6 листопада 1406.
1604 — німецький астроном Кеплер Йоган почав спостереження найновішої зірки (SN 1604), названої згодом його ім'ям.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
19 жовтня — казка “Цвіт папороті”. Поч. о 12.00. Вистава “Дорога до раю”. Поч. о 18.00.

Бавка
19 жовтня — “Казка про трьох поросят”.   Поч. об 11.00 та 13.00.
До 21 жовтня – «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова». Поч. о 19.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкрита екскурсія «Ужгород мультикультурний”. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

«Доміон»
До 22 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 14.20, 22.40. “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 18.20. “Суддя”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.10.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.45, 12.30, 14.15, 18.00. “Ведмеді-сусіди”. Поч. об 11.20, 14.30. “Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 13.00. «Прогулянка серед могил”. Поч. о 16.00, 21.30. “Страховик”. Поч. о 16.10, 18.10, 20.10, 22.10. “Дракула”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 23 жовтня   — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.30, 14.20. “Дракула”. Поч. о 12.20. “Анабель”. Поч. о 16.10, 20.00. “Суддя”. Поч. о 18.00, 21.50.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто провести в повному спокої і зосередженості на тих цілях, які ти запланувала. Намагайся не звертати уваги на тих людей, які будуть тебе вмовляти не робити якихось активних дій. Довірся інтуїції. Візьми своє життя в свої руки.
Телець День чудовий в усіх відношеннях, особливо в плані фінансів. Цей день варто присвятити вирішенню низки практичних питань. Саме тому тобі не варто відмовлятися від допомоги інших людей. Без прохання з боку не робити ніяких дій, навіть з найкращих спонукань.
Близнюки Сьогодні тобі доведеться вирішувати ряд важливих завдань. Цей день унікальний, особливо для тих, хто прагне до самореалізації в обраній сфері діяльності. Постарайся приділити більше уваги своєму здоров'ю. Хтось може тебе засмутити. Не варто надавати цій події велике значення. Швидше за все це всього лише епізод твого життя, про який ти незабаром забудеш.
Рак. Сьогодні тобі варто більше часу приділити своїм близьким, як би тобі складно не було. Сьогодні у тебе вийде перетворити задумане в реальне, якщо ти будеш думати серцем. Тобі варто більше вірити собі і людям, які тебе оточують. Зверни увагу на здоров'я, воно вимагає твоєї участі.
Лев   Сьогодні тобі варто ставити перед собою цілі і йти до їх досягнення. Цей день унікальний по-своєму, саме тому тобі не варто відвертатися від нових ідей, а також людей. Незважаючи на твою любов до стабільності, тобі варто більше часу приділити розширенню кола свого спілкування.
Діва. Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Постарайся почерпнути від них якомога більше інформації. Незабаром вона тобі знадобиться. Цей день буде насичений подіями, а тому не варто забувати про своє здоров'я.
Терези Цей день чудово підходить для зустрічей і спілкування з різними людьми. Тобі варто вірити в те, що ти робиш, і пам'ятати, навіщо тобі це потрібно. Постарайся забути про все, що тобі так чи інакше може перешкодити досягти мети. Зверни увагу на своє фізичне самопочуття.
Скорпіон Сьогодні тобі не варто приймати ніяких необачних рішень. Відпусти ситуацію. Так чи інакше, ти обов'язково доб'єшся бажаного. Не варто перенапружуватися на роботі. Тобі зараз необхідний спокій і повна концентрація для того, щоб бажане стало реальним.
Стрілець Постарайся приділити більше часу тим завданням, які ти поставила в недавньому минулому. Не відходь від мети. Відклади всі неважливі справи і займися реалізацією задуманого. Цей день чудово підходить для прийняття важливого рішення. Приділи більше уваги своїм бажанням.
Козеріг Цей день відмінно підходить для підбиття підсумків. Ти зробила чимало помилок, які зараз, на жаль, вже не можна виправити. Не варто шкодувати про минуле. Постарайся не перебільшувати ролі інших людей у своєму житті. Єдина людина, яка приймала в ній рішення, була ти сама.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити близьким. Звичайно, справи забирають чимало сил і часу. Але разом з тим тобі варто набратися мужності і поставитися серйозно до того, що відбувається в їхньому житті. Їм потрібна твоя підтримка. Будь співчутливою та розуміючою.
Риби Сьогодні тобі варто переосмислити події минулого для того, щоб почерпнути важливі уроки. Не варто повертатися до того, що тебе, так чи інакше, пригнічує. Роби те, до чого лежить твоє серце. Будь розумнішою за обставини, і вони не стануть перешкодою на твоєму шляху.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Жінка, яка в селі пасе гусей, отримала прізвисько Леді Гага.


Ви не помічали, що коли прокидаєшся взутий - дуже болить голова?


Дві подружки:
- Як ти змогла при всіх назвати мене дурою?!
- Вибач, я не знала, що ти це приховуєш…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат