Ужгородець Іван Риляк отримав відзнаку від Героя України Сергія Бубки

15.10.2014 10:24 СПОРТ

Відомого спортивного діяча, а у минулому знаного спортсмена, майстра спорту СРСР з велоспорту Івана Риляка, добре знають не лише у Закарпатті, але й далеко за межами краю. Іван Іванович більше 10 років очолює обласне відділення НОК України, яке нині в країні вважається одним із кращих.

Днями Іван Іванович повернувся зі столиці України, де проходила ХХІХ звітно-виборна Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету. На ній Героя України, найтитулованішого спортсмена минулого століття Сергія Бубку делегати переобрали президентом НОК на черговий термін. Додамо, що кандидатуру очільника висунули майже півсотні суб’єктів олімпійського руху.

На асамблеї відбулася ще одна приємна подія. Сергій Назарович відзначив роботу регіональних відділень і вручив їх головам відзнаки. Серед тих, хто отримав нагороду був і головний олімпієць Закарпаття І. І. Риляк.

Спортивна громадськість краю щиро вітає крайовий осередок НОК України та його голову І. Риляка з високою відзнакою й бажає й надалі колективу творчого натхнення, плідної роботи у пропаганді олімпійського руху у краї та в організації різних спортивних заходів, головною метою яких є — це здоровий спосіб життя кожного закарпатця.

До цих привітань приєднуються й члени Асоціації спортивних журналістів краю.

Вл. інф.

ТЕГИ : олімпізм

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат