Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 15.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 15 жовтня. Почувайтеся затишно посередині місяця й цієї жовтогарячої осені. Смакуйте ранкову каву у бажаній компанії, додавайте до неї позитивні емоції. Нехай хороший настрій не покидає вас протягом дня. Радійте життю, воно прекрасне!

Цитата дня: - Що ж ще у нас залишилось? - запитав я.
- Яблука на деревах, золотий жовтень і наші мрії, - відповіла вона.

© Еріх Марія Ремарк "Ніч в Лісабоні"

15 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Дощ, місцями сильний, вдень сильний, місцями дуже сильний. Вітер південно-західний 7-12 м/с, в горах місцями 17-22 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 16-21°, в горах місцями 12-16° тепла.
Автошляхи: Дощ, місцями сильний, вдень сильний, місцями дуже сильний. Видимість добра, у дощі 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Дощ, з другої половини дня сильний. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 19-21° тепла.

15 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Ганна, Борис, Василь, Георгій (Єгор, Юрій), Давид (Давид), Дмитро (Димитрий), Іван (Іоанн), Касян (Кассиан), Купріян (Купріян), Костянтин, Михайло, Петро, Сильван, Степан (Стефан), Устинья (Иустина), Федір (Феодор), Теоктист і Яків (Иаков).


Сьогодні також:
• Міжнародний день сільських жінок
  Національні[ред. • ред. код]
• День працівників целюлозно-паперової промисловості



Цей день в історії

1583 — Україна у складі Речі Посполитої перейшла з Юліанського на Григоріанський календар разом з Іспанією, Португалією та більшістю Італійських держав.
1737 — почалася облога російсько-козацького гарнізону Очакова в ході російсько-турецької війни 1736—1739.
1840 — прах імператора Наполеона перевезено з острова Святої Єлени до Франції.
1894 — у Франції був заарештований Альфред Дрейфус, звинувачений в шпигунстві. Почалася т. з. справа Дрейфуса.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 15 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 13.30, 19.10, 20.50, 22.30. «Ведмеді-сусіди, 3D». Поч. о 10.00, 11.40, 15.10. «Праведник». Поч. о 17.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 15 жовтня — «Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 10.00, 11.15, 15.50.   “Дракула”. Поч. о 10.15, 14.15, 18.00, 19.45. “Праведник”. Поч. о 12.00. «Ведмеді-сусіди, ЗD”. Поч. о 12.30, 14.10, 17.10. «Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 16.00. «Бивень”. Поч. о 18.50, 22.15. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 20.30. “Зникла”. Поч. о 21.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 15 жовтня   — “Дракула”. Поч. об 11.00, 14.30, 18.10, 20.00. “Праведник”. Поч. о 21.50.   “Таємниці морської безодні, 3D”. Поч. о 12.50, 16.20.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі потрібно бути особливо уважною до того, що відбуватиметься навколо. Рішення, які будуть прийняті сьогодні, нададуть неабиякий вплив на твоє подальше життя. Намагайся вести себе стримано. Увечері подбай про здоров'я, своє і своїх близьких.
Телець Сьогодні тобі варто приділити час відносинам з партнером. Не варто бути занадто агресивною по відношенню до тих, хто намагається тобою маніпулювати. Прояви гнучкість. Увечері будь уважна і не дай себе втягнути у небезпечні авантюри.
Близнюки Сьогодні відмінний день для тих, хто прагне до самореалізації в плані кар'єри чи особистих відносин. Намагайся не перебільшувати своїх можливостей. Приділи більше часу рідним і близьким. Увечері прогуляйся по парку з друзями.
Рак. Сьогодні тобі потрібно стежити за тим, що ти робиш і як ти це робиш. До тебе можуть бути претензії. Тому самоконтроль сьогодні буде кращим виходом із ситуації. Будь ввічлива і привітна з оточуючими. Така поведінка позбавить тебе від високої напруги всередині колективу. Вечір проведи в компанії друзів.
Лев   Сьогодні тобі варто зосередитися на ряді моментів, які відволікають тебе від мети. Намагайся бути уважною до того, що ти робиш і навіщо. Зверни увагу на своє здоров'я і намагайся не перенапружуватися. Увечері відпочинь від турбот цього дня в домашньому затишку.
Діва. Приділяй сьогодні більше уваги своїм близьким людям. Це буде вдалий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Постарайся виділити час для відпочинку. Тобі потрібен час для відновлення сил. Вечір може принести несподівані приємні новини.
Терези Відмінний день для вирішення будь-яких особистих питань. Оточуючі будуть доброзичливі. Будь уважна з фінансами, не витрачайте занадто багато сил і енергії на ідеї-пустушки. Вечір проведи в сімейному колі за переглядом улюбленого фільму.
Скорпіон Сьогодні тобі варто приділити більше часу тому, щоб зрозуміти і відчути свій настрій. Від нього буде залежати багато чого в твоєму житті. Тому тобі не варто занадто емоційно підходити до різних життєвих ситуацій. Поводься стримано. Увечері краще зайнятися спортом.
Стрілець Сьогодні тобі потрібно бути уважною і обачною. День передбачає динамічний розвиток подій, впоратися з якими ти зможеш, якщо будеш уважна до себе і своїм світовідчуттям. Увечері прийми розслаблюючу ванну, вона допоможе тобі забути про всі негаразди цього дня.
Козеріг Цей день варто провести в тихій і мирній обстановці. Постарайся не йти на невиправданий ризик. Тебе чекає приємний і хвилюючий день. Виділи час для того, щоб краще зрозуміти себе і своє оточення. Увечері піди в маркет і купи собі і близьким чогось смачненького.
Водолій. Чудовий день для зустрічей і спілкування з різними людьми. Не перешкоджай іншим займати твій час. Більше часу приділяй самому процесу. Результатом ти залишишся задоволена. Друзі давно чекають твого дзвінка. Проведи вечір в їх компанії.
Риби Цей день варто провести в спокійній атмосфері, не загострюючи обстановку. Тобі не можна руйнувати цю гармонію, навіть якщо ти права. Перенеси неприємну розмову на інший день. Те ж стосується і сім'ї. Вечір проведи займаючись улюбленою справою.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Мамо, твоя шуба - це результат страждання, безневинної тварини.
- Синку, не називай так тата.



Ви своїми питаннями заганяєте мене в google!



Лікарю якщо ви вилікуєте мене від інтернет-залежності, я добавлю вас до друзів вконтакті.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат