Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 14 жовтня. Заповнюйте простір навколо приємними речами, а думки – позитивними емоціями. Нехай ароматна кава додає тепла вашому настрою, створює необхідний затишок зранку. Будьте впевнені у своїх силах, вірте у краще, і воно обов’язково здійсниться!

Цитата дня: Хто занадто довго роздумує над кожним кроком, стоїть все життя на одній нозі.

© Керстін Гір "Зільбер. Перший щоденник сновидінь"

14 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 7-12, вдень в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 19-24°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 22-24° тепла.


14 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Акакій, Олександра, Олексій (Алексій), Апполинария, В'ячеслав, Гаиания, Григорій, Леонід, Мардоний, Матвій )Матфей), Михайло, Петро, Прокіп (Прокопій), Рипсимия, Семен (Симеон) і Стратоник.


Сьогодні також:
•   Україна: День українського козацтва, День створення Української повстанської армії
  Релігійні[ред. • ред. код]
• Покрова Пресвятої Богородиці


Цей день в історії

1942 — Офіційна дата народження Української Повстанської Армії, сформованої протягом 1942 року із розрізнених повстанських загонів бандерівського крила ОУН.
1943 — Звільнення м.Запоріжжя від німецької армії.
1970 — у Гаазі прийнято Міжнародну конвенцію про боротьбу з незаконним захопленням повітряних суден, яка набула чинності рівно через рік
2006 — керівництвом Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного прийнято в цей день відзначати день видового військового навчального закладуСухопутних військ;


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 15 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 13.30, 19.10, 20.50, 22.30. «Ведмеді-сусіди, 3D». Поч. о 10.00, 11.40, 15.10. «Праведник». Поч. о 17.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 15 жовтня — «Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 10.00, 11.15, 15.50.   “Дракула”. Поч. о 10.15, 14.15, 18.00, 19.45. “Праведник”. Поч. о 12.00. «Ведмеді-сусіди, ЗD”. Поч. о 12.30, 14.10, 17.10. «Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 16.00. «Бивень”. Поч. о 18.50, 22.15. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 20.30. “Зникла”. Поч. о 21.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 15 жовтня   — “Дракула”. Поч. об 11.00, 14.30, 18.10, 20.00. “Праведник”. Поч. о 21.50.   “Таємниці морської безодні, 3D”. Поч. о 12.50, 16.20.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогоднішній день вимагає від тебе бути більш тактовною і ввічливою. Це призведе до омріяного успіху в соціальному плані. Особливий успіх чекає людей, що займаються юриспруденцією, особливо фахівців, які представляють інтереси клієнтів у судах. Вечір краще провести в приємній і теплій компанії близьких і друзів.
Телець Сьогодні перед тобою будуть відкриватися будь-які двері, і ти зможеш потрапити туди, куди раніше й не думала. Також час схиляє навести лад у фінансовій сфері. Друга половина дня зробить тебе особливо чутливої до прекрасного. Сходи з коханою людиною в театр або на художню виставку.
Близнюки Сьогодні тобі потрібно намагатися витримувати золоту середину між своїми статтями доходів і витрат. День дозволить тобі краще зрозуміти, що ж відбувається з грошима. Приділи максимум уваги своєму зовнішньому вигляду, сходи в солярій, в перукарню, масажний кабінет. Увечері відпочинь в домашній обстановці, прийми ванну, почитай хорошу книгу.
Рак. Сьогодні тобі варто звернутися за порадою і допомогою до людей, яким ти довіряєш. Постарайся почати позбуватися непотрібних звичок у способі життя, які не допомагають здоров'ю, а руйнують його. Друга половина дня сприяє покупкам якихось приємних і невеликих дрібничок, що прикрашають будинок або робочий кабінет.
Лев   Сьогодні тобі варто зайнятися аксесуарами та додатковими елементами до свого одягу. День сприяє доброму смаку і слідуванню своєму певному стилю. Також варто походити по подарункових і сувенірних магазинах. Купи не лише іншим, а й собі що-небудь миле і симпатичне, просто так. Увечері подаруй усім, те що придбала.
Діва. Сьогодні ти будеш схильна до усамітнення і занурення в свої думки і відчуття. Розберися, чого ти насправді хочеш від життя, і з ким. У другій половині дня постарайся побути на самоті. Не варто йти в гості чи, навпаки, кликати гостей, відвідувати кінотеатри і т.д. Краще вдома подивися улюблений або хороший новий фільм.
Терези Сьогодні намагайся займатися лише тими справами, які тебе радують і займають всі твої думки. Не намагайся робити те, що тобі не до душі. Ти тільки нашкодиш справі і собі, зокрема. Вечір варто присвятити своїй другій половинці.
Скорпіон Сьогодні тебе чекає багато нових цікавих зустрічей і знайомств. День повинен пройти насичено і цікаво. У всьому покладайся на свою інтуїцію, вона тебе не підведе. Увечері прогуляйся по парку з подружкою, тобі це піде на користь.
Стрілець Сьогодні тобі варто прислухатися до думки оточуючих і піти на компроміс. День буде вдалим, ти зможеш здійснити багато з того, що задумала. Якщо будеш діяти жорстко і прямолінійно, то ця тактика тільки нашкодить твоїм справам і не призведе до бажаного результату. Увечері сходи с друзями в яке-небудь веселе, гучне місце.
Козеріг День повинен бути спрямований на групову роботу, колективне рішення поставлених задач, навчання в групах. Твої досягнення будуть помітніші та відчутніші, якщо ти довіришся людям і намагатимешся працювати, як єдине ціле. Увечері можливе певне напруження в стосунках з близькими, що може привести до поганого настрою.
Водолій. Сьогодні тобі захочеться свідомо порушувати правила, так як тебе постійно будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день ти б не звернула ніякої уваги, сьогодні може несподівано захопити тебе і порушити всі твої плани на цей день. Другу половину дня проведи в товаристві людей, з якими тобі приємно спілкуватися і які не зможуть і не будуть тебе нічим навантажувати.
Риби Сьогодні тобі буде корисно побувати в громадських місцях. В такому середовищі у тебе вийде домовитися з важливими і потрібними людьми. Вечір варто провести зі своєю другою половинкою. Сходіть в кіно або на концерт. Розслабся і насолоджуйся тим, що відбувається.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Співбесіда. - Назвіть ваші сильні сторони - Наполегливість! - Спасибі, ми зв'яжемося з вами. - Я почекаю тут.



Хотіла блондинка залізти в інтернет і розбила головою монітор комп'ютера.



Учителька:
— Страуси несуть яйця, бігають швидше коня, за небезпеки закопують голову в пісок. Вовачка! Що ти робиш?
— Вас слухаю, Маріє Іванівно.
— Тоді повтори, що я сказала.
— Страуси закопуються в пісок по самі яйця. Наступати на них небезпечно — на коні не втечеш!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат