Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 13 жовтня. Нехай день буде вдалим у всіх його проявах. Вірте у свою долю і примножуйте добро навколо себе. Смакуйте ароматну ранкову каву, налаштовуйте себе на вдалий старт. Приємного прокидання і хорошого вам понеділка!

Цитата дня: Боятися треба не смерті, а пустого життя.

© Бертольт Брехт

13 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 19-24°, в горах місцями вночі 3-8°, вдень 13-18° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 21-23° тепла.


13 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Акакій, Олександра, Олексій (Алексій), Апполинария, В'ячеслав, Гаиания, Григорій, Леонід, Мардоний, Матвій )Матфей), Михайло, Петро, Прокіп (Прокопій), Рипсимия, Семен (Симеон) і Стратоник.


Цей день в історії

1307 — За наказом короля Філіпа IV Красивого були одночасно арештовані всіфранцузькі тамплієри. З цієї дати походить забобон про п'ятницю, 13.
1582 — В Італії та інших католицьких країнах юліанський календар (старий стиль) замінено на григоріанський (новий стиль).
1675 — Голландський фізик Хрістіан Гюйгенс запатентував кишеньковий годинник.
1792 — У Вашингтоні розпочалося будівництво Білого дому.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 15 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 13.30, 19.10, 20.50, 22.30. «Ведмеді-сусіди, 3D». Поч. о 10.00, 11.40, 15.10. «Праведник». Поч. о 17.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 15 жовтня — «Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 10.00, 11.15, 15.50.   “Дракула”. Поч. о 10.15, 14.15, 18.00, 19.45. “Праведник”. Поч. о 12.00. «Ведмеді-сусіди, ЗD”. Поч. о 12.30, 14.10, 17.10. «Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 16.00. «Бивень”. Поч. о 18.50, 22.15. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 20.30. “Зникла”. Поч. о 21.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 15 жовтня   — “Дракула”. Поч. об 11.00, 14.30, 18.10, 20.00. “Праведник”. Поч. о 21.50.   “Таємниці морської безодні, 3D”. Поч. о 12.50, 16.20.
Художній музей імені Бокшая
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. В першу половину дня тобі необхідно проявити максимальну толерантність і дипломатичність у всьому і з усіма, а особливо в особистих взаєминах. Ці риси потрібно культивувати і для досягнення успіху в соціальному плані - на роботі, з колегами, співробітниками і клієнтами. Друга половина дня буде схиляти тебе займатися будинком і побутом. Не варто надмірно себе навантажувати, приділи час собі і своїм потребам.
Телець. Сьогодні ти будеш випромінювати значну глибину і багатогранність. Це стосується твоііх навичок і талантів, як професійних, так і непрофесійних. Увечері ти отримаєш підтримку від старих друзів або однодумців.
Близнюки. Сьогодні тобі стане в нагоді твоя здатність до лідерства, проникливість і вміння захоплювати інших за собою. Ці риси допоможуть тобі досягти ще однієї соціальної сходинки, і зрозуміти, що ти на своєму місці і твоя робота важлива. Вечір проведи в оточенні рідних і близьких.
Рак. Сьогодні твоя агресивність призведе до здатності подавляти інших своєю природною схильністю до самоствердження. Це викличе купу проблем і непорозумінь у твоєму трудовому колективі. Також ти будеш відчувати тягу до участі в громадських рухах та проектах. Увечері тобі варто прийняти розслаблюючу ванну з аромамаслами.
Лев Сьогодні тобі будуть не чужі власницькі інстинкти, що ускладнить спілкування з оточуючими. І ти можеш придбати до деякої міри скандальну популярність в своєму колективі, завдяки своєму вмінню перебувати в потрібному місці в потрібний час. Вечір порадує несподіваною зустріччю зі старими знайомими.
Діва. Сьогодні ти виявиш прагнення до максимуму можливого, що не залишиться непоміченим твоїм керівництвом. Небезпека сьогоднішнього дня для тебе криється в надмірній захопленості справою, яка сприяє поступовому перетворенню в фанатика або диктатора. Увечері можливі сутички з родичами, будь напоготові!
Терези   Сьогодні твоя цілеспрямованість, ентузіазм і досвідченість послужить тобі гарантією успіху майже у всіх починаннях. Але ти будеш віддавати перевагу діяти самостійно. Вечір проведи в компанії подруг з келихом вина.
Скорпіон Сьогодні через свою надмірну стриманість ти можеш упустити момент, коли необхідно діяти. Про що, з часом, можеш шкодувати. Дивись в обидва і не прогав свій шанс. Вечір проведи в спокійній домашній атмосфері з коханим.
Стрілець. Сьогодні завдяки своїй природній кмітливості ти зможеш отримати вигоду буквально зі всього. Головна небезпека для тебе криється в тому, що на вершині успіху ти легко можеш стати цинічною. Увечері приділи увагу своїй зовнішності, зроби зачіску, сходи на манікюр.
Козеріг Сьогодні твоє невгамовне бажання робити все ідеально може заважати тобі в реалізації планів. НЕ завищуй планку інакше все складеться так, що нічого реалізувати не вдасться, а ти залишишся незадоволена собою через відсутність результату. У другій половині дня ти будеш одержима пристрастю до матеріальних речей. Не шкодуй грошей та купуй товари тільки відмінної якості.
Водолій. Сьогодні ти будеш прагнути до роботи над собою в духовному плані, так як ідеї перетворення і відродження будуть сьогодні аж ніяк не чужі твоїм спонуканням. Таким чином, день в цілому нехай не зовсім соціальний, але зате продуктивний. Увечері не варто навантажувати себе побутовими проблемами, краще піди в кіно з друзями.
Риби Сьогодні ти виявиш особливу твердість характеру. При цьому, враховуючи твій природний хороший смак і чуття, з тебе вийде непоганий управлінець або невтомний адміністратор. А твоя здатність розуміти мотиви і бачити сильні сторони інших людей не матиме собі рівних. Увечері пройдися по магазинах і порадуй себе новими аксесуарами.




А зараз — усміхніться :)

Ніщо так не орієнтує людину на місцевості, як пошуки туалету.


І сказав Бог, що зможе людина щастя знайти в будь-якому куточку Землі, і зробив він Землю круглою, і сміявся, сміявся ...


Жінка - слабке, беззахисне створіння, від якого неможливо врятуватися

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат