30 кроків до порятунку України

10.10.2014 13:50 ПОЛІТИКА

Сергій Ратушняк про те, що потрібно зробити, щоб врятувати Україну.

1. Націоналізуємо незаконно привласнені олігархами стратегічні державні підприємства.

2. Не дозволимо провести фактичне викрадення атомної енергетики через її приватизацію, як це планує президент Порошенко та прем’єр-міністр Яценюк, ставши на коліна перед ядерною мафією Росії.

3. Скасуємо найбільший в світі прогресивний податок на додану вартість, який нараховується на кожний товар на кожному етапі виробництва, що автоматично знизить вартість усіх товарів в Україні та комунальних послуг майже на 40 % та зробить їх конкурентоспроможними.

4. Проведемо закон про люстрацію, згідно з яким усі злодії будуть позбавлені майна та космічних пенсій. Судді, прокурори, генерали та чиновники, які обібрали українців до нитки, на знак подяки за злочини отримують ще й пенсії, які в десятки разів перевищують пенсії трудівників.

5. Скасуємо дискримінаційну систему пенсійного забезпечення. Обмежимо пенсії депутатам, суддям, прокурорам, міністрам із 15—70 тисяч гривень на місяць до пенсії не більше десятикратної від мінімальної. До жалюгідних пенсій працівникам села встановимо коефіцієнт К=1,5.

6. Повернемо пільги дітям війни, чорнобильцям, ветеранам війн, скасовані діючою владою. Встановимо щомісячну індексацію пенсій з врахуванням коефіцієнта інфляції.

7. Забезпечимо виконання Конституції України, зробимо гривню вільно конвертованою валютою.

8. Влада Януковича знайшла 132 млрд. грн. (16,5 млрд. доларів) на допомогу «нещасним» банкірам, які «забули» повернути ці кошти. Про ці гроші мовчить і нинішня влада Петра Порошенка. Ми їх повернемо з законними процентами — 200 млрд. грн., які дозволять розрахуватися з боргами, підняти сільське господарство та налагодити видобуток українського природного газу, а також підвищити мінімальні пенсії до 2 тисяч грн. Забезпечимо безкоштовне проведення хірургічних операцій та зубопротезування громадянам України.

9. За відсутність на роботі депутата Верховної Ради без поважних причин більше ніж один день, позбавимо його депутатського мандата.

10. Заборонимо продаж лісів та земель сільськогосподарського призначення приватним особам. Не можна залишити наш народ без найціннішого, що в нас залишилося — землі.

11. Приймемо закон стосовно судочинства, згідно з яким судді обиратимуться міськими громадами.

12. За порушення Конституції ліквідуємо Конституційний суд.

13. Створимо конституційну палату Верховної Ради України.

14. Призначимо вищу міру покарання за злочини проти правосуддя працівникам міліції, СБУ, прокуратури і суддям без права на амністію.

15. Створимо спеціальну депутатську комісію з правом перегляду за нововиявленими обставинами судових рішень, за якими невинні люди перебувають за гратами або позбавлені майна.

16. Візьмемо під особистий захист кожного, хто постраждає від корупції і зловживання владою міліції, прокуратури і судів, організувавши графік особистого прийому громадян, потерпілих від свавілля влади.

17. Не допустимо знищення малого та середнього бізнесу, натомість будемо надавати пільги для противаги монополіям олігархів. Будемо щорічно виділяти з бюджету держави цільові кошти на розвиток сільськогосподарських підприємств для подолання безробіття в сільській місцевості та малих містах.

18. Скасуємо оплатну систему першої вищої освіти.

19. Природний газ власного видобутку спрямуємо мешканцям України та для комунальних підприємств, наклавши мораторій на підвищення цін.

20. Негайно призначимо вибори до місцевих органів влади.

21. Відновимо перерахування прибуткового податку за місцем проживання працівників, скасованого нинішньою владою, що дозволить наповнити бюджети наших сіл і селищ.

22. Встановимо справедливий розподіл субсидій і трансфертів із держбюджету!

23. Надамо працівникам охорони здоров’я та освіти статус державного службовця. Не можливо допускати, щоб люди, які відповідають за здоров’я та розум нації, жили в злиднях.

24. Будь-яку фальсифікацію виборів прирівняємо до насильницького захоплення влади та встановимо максимальне покарання.

25. Проведемо розслідування: куди поділися наші вклади з ощадних книжок.

26. Негайно вживемо заходи з затримання всіх зрадників, дії яких привели до загибелі та каліцтва тисяч кращих синів України.

27. Створимо ЦБР — центральне бюро розслідувань.

28. За злочини проти народу та держави і державну зраду введемо смертну кару. Особливо це стосується продажних суддів, які за хабарі звільняють злочинців узагалі без будь-якого покарання, та агентів іноземних держав, які займаються знищенням Української державності.

29. Негайне накладення арешту на майно та всі активи з їх подальшою конфіскацією ВСІХ активістів Партії регіонів. Це тисячі мільярдів у доларовому еквіваленті. Це дозволить повернути всі борги МВФ та буде потужним внеском у оновлення економіки України.

30. Інші олігархічні партії, оскільки і в їх рядах є такі ж злодії, як і в Партії регіонів, всіляко ухиляються від відновлення справедливості. Заборонимо антиукраїнські політичні сили!

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат