Районний футбол. Огляд-аналіз 18-го туру чемпіонату Мукачівського району

Євген Свищо для rionews 07.10.2014 16:49 СПОРТ

У дорослих добре грали гості.

Загальна статистика
Ігровий день був дуже хорошим для гостей, які здобули 61.1 % можливих залікових очок (при середньому показнику за вісімнадцять турів – 30.2 %) та досягли якісної різниці голів – (+0.66) гола за поєдинок (при середній за вісімнадцять турів – (- 1.19) за матч.
Щодо окремих поєдинків
Головну сенсацію створило «Чинадієво»

У одному з двох центральних матчів, що відбувся в Сернє, господарі мали вигравати мінімально. За господарів цього разу дубль оформив Андрій Тар. Ще одне взяття чужих воріт на свій рахунок записав Андрій Сливка. Та чинідіївці вперше в цьому сезоні забили на виїзді більше двох голів і досягли результативної звитяги.
«Дерцен» присоромив виноробів
Ще одна несподіванка сталась у Бобовищі, де господарі мали вигравати мінімально. І хоча дерценівці припинили свою двоматчеву виїзну серію, у якій щоразу забивали не менше двох голів, та все ж змогли тріумфувати. Єдиний влучний постріл на сві рахунок записав Золтан Ковша.
Черговий розгром від «Іванівців»
Більшого ми очікували й від господарів у Страбичеві, які мали програвати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Свій вклад у наш прогноз зробив Іван Тромпак, який вчергове відзначився за господарів. Та парубки з Іванівців припинили свою пятиматчеву серію, протягом якої не могли відзначитись у воротах опонентів більше двох разів і здобули шалену звитягу.
«Ключарки» засушили …
У Ромочевиці господарі мали перемагати з різницею в 1-2 голи. Та навіть те, що ключарківці припинили свою чотириматчеву забивну серію, у якій вони жодного разу не пішли з поля без забитого мяча, не дозволило їх опонентам здобути позитивного підсумку.
Скроміні три від абсолютів
У другому з двох центральних битв туру, що відбувся в Нижньому Коропці, господарі мали громити середняка ліги з різницею в 3-5 голів, та зробили це з вдвічі меншим гандикапом. Для горондівців це вже четвертий гостьовий поєдинок, у якому вони не забили жодного мяча.
Мирова на користь господарів
Передбачувано завершилась найконкурентніший двобій дня в дорослій лізі в Пістрялові, де ми очікували на мирову. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги гостей, за яких черговий влучний постріл на свій рахунок записав Віталій Лакатош. Та господарі змогли відновити статус-кво.
***

У юнаків дві сенсації з чотирьох можливих
Загальна статистика

Ігровий день був непоганим для господарів, які здобули 61.1 % можливих залікових очок (при середньому показнику за вісімнадцять турів – 50.7 %) та досить мало пропустили – 1.33 гола за поєдинок (при середньому показнику за вісімнадцять турів – 1.56 за матч).
Щодо окремих поєдинків
Відродження пістрялівської молоді
Головна сенсація сталась у Пістрялові, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Великолучківці хоча й продовжили до трьох поєдинків свою виїзну серію, під час якої вони щоразу забивали більше одного мяча, та це не дозволило їм поповнити свій очковий запас.
Виноробний розгром
Ще одна несподіванка сталась у Бобовищі, де найреальнішим підсумком мала б стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. І хоча дерценівці продовжили до трьох матчів свою виїзну забивну серію, та це не дозволило їм уникнути розгрому.
Дали бій лідеру
У центральному матчі туру в Нижньому Коропці господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та горондівці, завдяки влучному пострілу І. Кентеша, втретє поспіль не пішли з поля без забитого мяча і створили суттєву інтригу для майже чемпіона.
Очікуваний розгром
На стадіоні в Сернє гості мали вигравати з різницею в 3-4 голи. Відзначаємо те, що для Василя Кучінки це другий гостьовий матч, у якому його підопічні забили більше трьох мячів.
Гольова засуха
Передбачувано, аж до різниці голів, завершились два найконкурентніші битви в Ромочевиці та Страбичеві. При цьому «Іванівці» та «Ключарки» продовжили до чотирьох матчів поспіль свої виїзні серії без забитих мячів.
***
Переміщення команд
Кому нагору?

У поточних таблицях, за наслідками 18-го туру, найбільшого прогресу досягла основа «Великих Лучок», яка підстрибнула на два місця. При цьому, підопічні Івана Зозулі втретє увійшли до першої шістки, в межах якої провели більше половини цього сезону.
По одному кроку наверх зробили юнаки «Ромочевиці», «Іванівців» та «Пістрялова». Молодь «Ромочевиці» вдруге піднялась до першої четвірки, в межах якої знаходилась 94 % поточної першості. Парубки з Іванівців втретє піднялись вище 8-ї сходинки, над якою перебували трохи більше однієї пятої частини цього сезону. Пістрялівська юнь вдруге увійшла до першої десятки, в рамках якої провела більше однієї пятої частини поточної першості.
Кому вниз?
По одному кроку в зворотньому напрямку зробили обидва склади «Горонди», основа «Бобовища» та юнаки «Дерцена» і «Страбічова». Дорослі горондівці вчетверте вилетіли з першої шістки, за межами якої знаходились понад три чверті цього сезону.
Бобовищанці втретє опустились нижче сьомої позиції, позаду якої перебували майже дві пяті поточного чемпіонату. Дерценівці вдруге випали з першої четвірки, за межами якої знаходились тільки трохи більше однієї десятої частини цього сезону.
Горондівська молодь вдруге опустилась нижче сьомого місця, позаду якого провела більше однієї четвертої чатини поточної першості. Страбічовці вдруге залишили першу десятку, за межами якої перебували тільки трохи більше однієї десятої цього сезону.
***
Результати 18-го туру: «Сернє» – «Чинадієво» – 3:5 (0:4), «Ромочевиця» – «Ключарки» – 0:0 (0:0), «Пістрялово» – «Великі Лучки» – 1:1 (3:2), «Бобовище» – «Дерцен» – 0:1 (4:1), «Нижній Коропець» – «Горонда» – 2:0 (2:1), «Страбічово» – «Іванівці» – 1:4 (0:0),
Турнірне становище після 18 туру:
Дорослі:
«Нижній Коропець» – 48 очок (різниця голів – 70:8), «Чинадієво» – 37 (34:12), «Дерцен» – 35 (42:18), «Іванівці» – 31 (34:22), «Сернє» – 26 (38:34), «Великі Лучки» – 17 (12:22), «Горонда» – 17 (11:23), «Бобовище» – 17 (19:33), «Страбічово» – 16 (21:38), «Пістрялово» – 11 (18:41), «Ключарки» – 8 (20:43), «Ромочевиця» – 7 (16:40).
Юнаки: «Нижній Коропець» – 41 (42:15), «Чинадієво» – 29 (37:16), «Великі Лучки» – 26 (28:26), «Ромочевиця» – 25 (30:25), «Дерцен» – 24 (35:32), «Ключарки» – 22 (21:18), «Іванівці» – 21 (22:19), «Горонда» – 21 (25:28), «Бобовище» – 20 (32:25), «Пістрялово» – 18 (27:32), «Страбічово» – 18 (17:23), «Сернє» – 3 (10:67).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат