Районний футбол. Огляд-аналіз 9-го туру в першій лізі чемпіонату Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 07.10.2014 15:21 СПОРТ

У дорослих дві сенсації з трьох можливих.

Загальна статистика

У цей ігровий день гості хоча й здобули 44.4 % можливих залікових очок (при середньому показнику за девять турів – 34.5 %), та все ж дозволили господарям повторити свій рекорд результативності – 3.67 гола за поєдинок (при середній за девять турів – 2.36 за матч)

Щодо окремих поєдинків

Битва титанів на користь гостей


Головна сенсація сталась у головній битві туру в Боржавському, яка була однією з центральних у всьому чемпіонаті, господарі мали перемагати з різницею в 2 голи. Та підвиноградівці, завдяки влучним пострілам Олександра Керечана, Артура Продана та Романа Габони, вдруге в цьому сезоні забили на визді більше двох м’ячів і досягли позитивного результату.

«Колос» зробив гольову зупинку на «Перехресті»

Ще одна несподіванка сталась у Великих Комятах, де господарі мали громити опонентів із різницею в 3 голи. Однак перехрестівці продовжили до трьох матчів поспіль свою серію без забитих голів і зазнали жахливого фіаско.

За розкладом фаворита

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився най конкурентніший поєдинок у Веряці. До активу неветленівців можна занести той факт, що вони вдруге поспіль забили на чужому полі більше одного м’яча.

У юнаків встановлено кілька рекордів

Загальна статистика


Ігровий день був просто шаленим для господарів, які встановили три нові рекорди: абсолютний із набраних очок – 100 % (при середньому показнику за девять турів – 67.9 %), результативності – 4.33 гола за поєдинок (при середній за девять турів – 2.64 за матч) та середньої різниці м’ячів – (+4.33) за гру (при середній за девять турів – (+1.03) за поєдинок).

Щодо окремих матчів

Побиття по великокомятськи


Єдина несподіванка трапилась у Великих Комятах, де господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Та перехрестів ці перервали свою три матчеву серію, під час якої щоразу забивали 2 мячі і більше і дозволили супернику досягти шаленого розгрому.

Чергові три для «Скали»

Більш прогнозовано завершився центральний двобій дня у Веряці, де господарі мали громити опонентів із різницею в 3-5 голів. До позитиву неветленівців відносимо те, що хоча вони вперше в цьому сезоні пішли з поля без забитих м’ячів, та все ж зазнали мінімального розгрому.

Чергова домашня звитяга річкових

Передбачувано завершилась найконкурентніша битва дня в юнацькій лізі, що відбулась у Боржавському, у якій найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Відзначаємо, що підвиноградівці вдруге в поточній першості не змогли забити жодного м’яча.

***

Переміщення команд

Кому вгору?


У поточних таблицях, за наслідками 9-го туру, найбільшого прогресу досягли обидва склади «Колоса» та юнаки «Боржави», які опустились на два місця вниз. Основний склад великокомятців втретє увійшов до першої четвірки, в межах якої перебував трохи менше половини цього сезону. Молодь із Боржавського вдруге увійшла до чільного квартету, в рамках якого провела майже половину поточної першості. Юнаки «Колоса» втретє увійшли до першої пятірки, в межах якої знаходились трохи більше половин цього сезону.

Кому вниз?

Головними невдахами стали молодіжні склади «Неветлена» та «Перехрестя», які впали на дві сходинки. Неветленівці вперше залишили провідний квартет. Перехрестівці вдруге вилетіли з першої пятірки, за межами якої перебували майже половину цього сезону.

По одному кроку вниз зробили основні склади «Егреша» та «Тиси». Олешниківці вперше опустились до нижньої половини таблиці. Новосільці втретє вилетіли з першої пятірки, за рамками якої провели майже половину поточного чемпіонату.

Результати 9-го туру: «Боржава Боржавське – «Ардовець» Підвиноградово – 3:3 (юнаки – 1:0), «Колос» Великі Комяти – «Перехрестя» – 7:0 (9:0), «Скала» Веряця –«Неветлен» Неветленфолу – 1:2 (3:0).

Становище команд після 9-го туру:

Дорослі:
«Боржава» Боржавське – 17 очок (різниця голів – 24:11), «Ардовець» Підвиноградово – 14 (18:11), «Неветлен» Неветленфолу – 13 (17:10), «Колос» Великі Комяти – 11 (16:11), «Егреш» Олешник – 10 (13:15), «Тиса» Нове Село – 9 (14:17), «Скала» Веряця – 5 (6:12), «Перехрестя» – 0 (3:24),

Юнаки: «Скала» Веряця – 16 (23:7), «Ардовець» Підвиноградово – 13 (11:9), «Егреш» Олешник – 12 (16:11), «Боржава» Боржавське – 10 (18:16), «Колос» Великі Комяти – 10 (17:15), «Неветлен» Неветленфолу – 9 (16:15), «Перехрестя» – 8 (9:21), «Тиса» Нове Село – 3 (8:25).

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат