Із 300 закладів освіти Закарпаття охороняються лише 19

admin 07.10.2014 12:14 ПОДІЇ

Під надійною охороною ДСО сьогодні перебувають 19 закладів освіти. Однак ця кількість неймовірно мала, оскільки на теренах області працюють понад 300 закладів освіти.

З огляду на події, що сьогодні відбуваються в державі, керівник Державної служби охорони у Закарпатській області Андрій Литовченко зібрав на нараду правоохоронців служби.

На часі - питання безпеки в закладах освіти.

- На жаль, ситуація в країні невтішна. Бойовиків не зупиняють навіть діти. І хоч Закарпатська область знаходиться далеко від тих міст, де ведуться бойові дії, ніхто не знає, як розвиватимуться події далі, - каже Андрій Литовченко. - Якщо надходить сигнал «тривога» з школи, дитячого садочку чи університету, ми повинні забезпечити миттєве реагування! Спецгрупа має відправитись на місце події не через 2-3 хвилини, а за лічені секунди!

Головний міліціонер охорони Закарпатської області наголосив представникам підрозділів, що безпека навчальних закладів – передусім і дав команду перевірити технічне забезпечення в закладах освіти, які перебувають під охороною ДСО.

- Гарантія безпеки учнів навчальних закладів – пріоритетне завдання. Ми повинні бути на сторожі. Ніщо не має завадити, технічні помилки неприпустимі. Організація режиму безпеки навчальних закладів, гуртожитків та місць перебування студентів має бути на належному рівні, - наголосив очільник УДСО Закарпатської області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат