Серед мажоритарників найбільше ужгородців

admin 07.10.2014 10:57 ПОДІЇ

В Ужгороді народилися Ващенко Ігор, Довгош Олександр, Ковач Ласло, Ковач Олександр, Коцур Андрій, Пересоляк Олександр, Погорєлов Андрій, Ратушняк Сергій, Слободянюк Сергій, Ульянець Світлана, Чучка Павло, Штефуца Віталій.

Про це повідомляє «Інформаційний виборчий бюлетень Ужгородського прес-клубу».

Єдиний вихідець із Мукачева, який хоче бути обраним в Ужгороді – комуніст Кукрі Роберт. Представник Мукачівського району   – Туряниця Валерій (с. Березинка). У Берегові народилася одна з двох жінок-кандидатів у нардепи по округу   №68 – Ніколетта Сабов.   Із Хустщини в нардепи від Ужгорода хочуть іти двоє –   Агоста Євген (с. Нижній Бистрий) та Світлик Юрій (с. Велятин), із Перечинщини – також двоє – Василь Ковач (Перечин),   Горват Робрет (Тур’ї-Ремети), Пересоляк Анатолій (Тур’я Пасіка), представників Великоберезнянщини також двоє   – Каганець Руслан (Костринська Розтока), Цап Микола (Волосянка). На Ужгородщині народилися Ледида Олександр (с. Підгорб) та Ковач Василь (с. Паканьово).   Представник Тячівщини – один-єдний – Ковач Антон (с. Чумалево), із Міжгірщини також один – Віктор Щадей (с. Пилипець).

В ужгородському списку кандидатів у нардепи фігурує і один «не наш» – Кисиличин Сергій народився у місті Червоноград   Львівської області, який, проте наразі проживає   в Ужгороді.

У цілому для участі у виборах у мажоритарних округах зареєстровано 3 тис 468 кандидатів, у тому числі 2 тис 87 самовисуванців і 1 тис 381 - висунутих партіями.

Як відомо, в багатомандатному загальнодержавному окрузі зареєстровано кандидатів за списками 29-ти партій.   На Закарпатті по мажоритарних округах   зареєстровано 75 кандидатів. Більша їх частина проходить по одномандатному мажоритарному округу №68 з центром в Ужгороді.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат