Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 3 жовтня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави і думайте про щось приємне на початку нового дня. Після затяжних дощів обов’язково з’являється сонце, тому раптові турботи не мають виводити вас із себе, залиште їх на потім. Насолоджуйтеся жовтневим ранком у хорошій компанії. Затишку вам і вдалих вихідних!

Цитата дня: Пам'ять про те, що я скоро помру, - найважливіший інструмент, який допомагає мені приймати складні рішення в моєму житті. Тому що все інше - чужа думка, вся ця гордість, вся ця боязнь збентеження або провалу - усі ці речі падають перед обличчям смерті, залишаючи лише те, що дійсно важливо .

Пам'ять про смерть - найкращий спосіб уникнути думок про те, що вам є що втрачати. Ви вже нічим не скуті. У вас більше немає причин не йти на поклик свого серця.

© Стів Джобс

3 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарна з проясненнями погода. Часом дощ, вночі місцями сильний . Гроза. Вітер північно-східний 5 -10 м/с. Температура повітря вночі 8 -13°, вдень 12 - 17°. В горах місцями: вночі 4 - 8°, вдень 8 - 11°.
Автошляхи: Часом дощ, вночі місцями сильний, гроза. Видимість добра, в дощі подекуди 1 - 2 км.
по м. Ужгород: Хмарна з проясненнями погода. Часом дощ, гроза. Вітер північно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 8 - 10°, вдень 13 - 15°.


ІМЕНИНИ   3 жовтня – Іван, Іларион, Михайло, Олег, Тетяна, Федір.


Сьогодні також:

  ООН: [[Всесвітній день середовища проживання ]]


Цей день в історії

1866 — За Віденським договором Австрія віддала Італії Венецію.
1875 — У Цинцинатті відкритий перший в Америці жидівський коледж.
1906 — Міжнародним сигналом лиха був затверджений сигнал SOS (раніше діяв сигнал CQD).
1917 — У Чигирині розпочався Всеукраїнський з'їзд козацтва, під час якого затвердили статут організації й обрали її Генеральну раду на чолі з Павлом Скоропадським.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, вулиця Фединця
4 жовтня — осінній ярмарок “Золота осінь 2014”.

Ужгород, пл. Фенцика
5 жовтня — фруктовий день, присвячений профілактиці цукрового діабету та здоровому харчуванню. Поч. о 16.00.

Ужгород (Ужгородський замок, готель “Old Continent”, „Panorama”)
4 жовтня — “HDFashion Summit Uzhgorod”.

Ужгород, стадіон “Спартак”
4 жовтня — розважально-спортивне свято “Тато, мама, я — спортивна сім’я”.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкриті екскурсії Ужгородом. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

с. Боржава, Берегівський район
До 12 жовтня — перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

Бавка
5 жовтня — «Красуня і Чудовисько». Поч. об 11.00 та 13.00.

«Доміон»
До 8 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 12.00, 16.00, 20.20, 22.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 10.00. «Праведник». Поч. о 13.40, 18.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 жовтня — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.00.   “Праведник”. Поч. о 10.20, 22.15. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.20. “Дракула”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 20.40.   «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.30.   “Відчинені вікна”. Поч. о 17.20. “Зникла”. Поч. о 18.00. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 19.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 8 жовтня   — “Дракула”. Поч. о 10.30, 14.30, 18.30, 20.20. “Праведник”. Поч. о 16.20, 22.20.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі буде набагато легше підніматися вранці з ліжка, ніж будь-коли. Постарайся зарядитися позитивною енергією на весь день. Наприклад, з самого ранку має сенс ще раз обговорити з рідними плани на вихідні. Так буде набагато легше сформувати свій графік і багато чого встигнути. Не забудь відзначити важливі події цього дня в щоденнику.
Телець Чудовий день для того, щоб з легкою душею закінчити всі справи і відправитися на заслужені вихідні. Кому ж належить працювати - не варто засмучуватися. Ці дні пройдуть яскраво і динамічно. Налаштуйся на краще - адже ти ще стільки вершин не скорилася. Вір у здійснення своїх планів всією душею.
Близнюки Сьогодні тобі варто налаштуватися на краще в твоєму житті! Звичайно, твоє оточення не дає тобі спуску і тримає в тонусі. Але все ж постарайся знайти гармонію між своїм внутрішнім станом і тим, що діється у зовнішньому світі. Як правило, тобі легко, коли у тебе ці показники збігаються. Якщо ж ти відчуваєш дискомфорт - звернися за допомогою до близьких.
Рак. Сьогодні тобі варто звернути увагу на тих, хто не байдужий до тебе і до того, чим ти займаєшся. Цілком можливо, що в особі однодумця ти знайдеш гідного друга і соратника. Це дуже важливо для тебе. Разом з тим ти можеш відчути ревнощі. Тобі варто задуматися над тим, що людська воля вільна. Не варто наполягати на своїй точці зору, тим більше, якщо тебе про неї не питали.
Лев   Досить цікавий період, коли ти будеш відчувати змішані почуття. Бажання відпочити з бажанням щось робити. Якщо тобі не вистачає наснаги або натхнення - звернися до світу мистецтва, а особливо музики. Налаштовуючись на хвилю творення - тобі буде легше втихомирити той вулкан емоцій, який з'їдає тебе зсередини.
Діва. Сьогодні тобі варто звернути пильну увагу на спілкування зі своїми колегами. Якщо ти відчуваєш до них повагу - тобі пощастило, і ти знаходишся на гребені своєї удачі, т.к. тільки в атмосфері взаємної поваги тобі вдасться домогтися значних успіхів. Якщо ж це не так - постарайся зрозуміти, що ж тебе в них дратує. Швидше за все - це дзвіночок до того, що тобі потрібно в черговий раз в собі щось міняти.
Терези Чудовий день для тих, хто зміг приборкати свою гординю і почути ще одну думку окрім своєї. Якщо це так - саме час приступити до того, щоб позбутися поганих звичок і зайвих умовностей. Іноді правил стає занадто багато. Постарайтеся підключити до розуму почуття і зрозуміти, що відбувається в душі іншої людини.
Скорпіон Сьогодні тобі варто нагородити себе за труди праведні, а тому влаштувати святкову вечерю. В тісному і близькому колі ти можеш обговорити ряд питань, які тебе досі турбували, і отримати ряд компетентних порад. Будь уважна, цілком можливо, що хтось із твого оточення не зовсім щирий. Цілком можливо, що це через нестачу спілкування.
Стрілець Цей день здатний принести тобі і твоїм близьким цілий феєрверк пам'ятних емоцій. Не варто ображатися на інших через те, що ті менш амбітні, ніж ти чи цілі у них, як для тебе - дрібнуваті. Постарайся людей приймати такими, якими вони є насправді. Часом від інших нам потрібна звичайна емоційна підтримка, а тому зовсім не важливо, хто ця людина, і які у нього плани на власне життя.
Козеріг Сьогодні тебе чекає невелике випробування. Але не варто переживати - це всього лише чиясь спроба урізноманітнити твоє життя. Прийми така подія з вдячністю. Іноді корисно відволіктися і зайнятися чимось досі для себе невідомим. Не варто закриватися від інших - будь відкрита для діалогу.
Водолій. У вас може з'явитися бажання сховатися від усіх і заритися глибоко під «ковдру». Що ж, таке бажання цілком зрозуміло. Однак вам варто стримувати в собі такі поривання, а тим більше не демонструвати їх оточенню. Інші люди можуть сприйняти вашу поведінку дуже амбітною і такою, що може вразити тих, хто поруч.
Риби Чудовий день для вирішення ряду питань. Тобі варто їх розмежувати і вирішувати поступово. Не переживай через дрібниці. Високий рівень концентрації тобі зараз не завадить. Попроси допомоги у інших людей. Не відповідай зловтіхою на «плоскі» жарти колег або близьких людей - у тебе є справи важливіші.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Віталік перед спортзалом випив 8 банок енергетика і поїхав додому на велотренажері!


Горілка - дивовижний напій, смак один, а пригоди завжди різні.



Коли я переходжу дорогу,
чорна кішка плює через плече три рази.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат