Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 2 жовтня. Нехай непередбачувана осіння погода не псує вашого настрою. Пильнуйте, аби дощик не завадив важливим рішенням. Наповнюйте горнятко улюбленою кавою, зустрічайте новий день у доброму гуморі, і нехай сьогодні все задумане здійсниться!

Цитата дня: Cенс життя не в тому, щоб чекати, коли закінчиться гроза, а в тому, щоб вчитися танцювати під дощем.

© Вівіан Грін

2 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ, вночі місцями сильний. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 12-17°, в горах місцями вдень 9-11° тепла.
Автошляхи: Часом дощ, вночі місцями сильний. Видимість вдощі 1-2 км, в сильних опадах подекуди 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 15-17° тепла.

ІМЕНИНИ 2 жовтня – Георгій, Давид, Ігор, Костянтин, Макар, Трохим, Федір.


Сьогодні також:

Міжнародний день ненасилля


Цей день в історії

1836 — Чарлз Дарвін повернувся з кругосвітньої подорожі на кораблі «Бігль», що тривала майже п'ять років і привела до створення його теорії еволюції
1870 — Рим став столицею об'єднаної Італії.
191 — Гетьман України Павло Скоропадський розпочав формування української національної гвардії.
1942 — У Краснодоні організована «Молода гвардія».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто набратися терпіння для того, щоб впоратися з навантаженням цього дня. Від тебе потребуватиметься висока ступінь уваги і концентрації, щоб виконати виниклі завдання цього дня. Чудовий день для спілкування з іншими людьми. Але тобі слід пам'ятати, що іноді твої інтереси можуть розходитися, навіть в тому випадку, якщо людина виявилася дуже привабливою і гарною.
Телець Сьогодні вам варто приділити особливу увагу своїй зовнішності. Саме за одягом вас зустрічатимуть всі, з ким вам доведеться сьогодні побачитися. Неохайний зовнішній вигляд різко знизить вашу привабливість в очах оточуючих. А тому приділіть своєму іміджу особливу увагу. Близькі люди можуть чіплятися через всякі дрібниці.
Близнюки Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто знаходиться постійно поруч. Цим людям може знадобитися ваша допомога і ваша участь. Не варто відвертатися від бажань і прохань інших людей. У складний для вас період вони теж прийдуть вам на допомогу.
Рак. Певна динаміка цього дня може вибити вас із колії і навіть вивести з рівноваги. А тому зберігайте внутрішній баланс для того, щоб впоратися з низкою завдань, які перед вами постануть. Не думайте ні про що погане. Вам варто зосередитися на виконанні своїх обов'язків. Кохані ввечері порадують.
Лев   Сьогодні вам варто звернути увагу на органи травлення. Не варто їсти все підряд, але і не їсти теж не варто. Стежте за своїм самопочуттям. Чудовий день для тих, хто віддає перевагу здоровому способу життя. Ви будете сьогодні бадьорими і готовими на підкорення нових вершин.
Діва. Цей день не варто витрачати на з'ясування стосунків із будь ким. Відкладіть всі важливі переговори. Вам варто розробити свою чітку позицію щодо ваших цілей і прагнень. Все і одразу - це не ваш метод. Особливо сьогодні.
Терези Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших людей. Нав'язані правила ще нікого не радували. А тому, перш ніж поставити умови - мотивуйте своє рішення. Тільки так ви зможете домогтися якогось результату. День припускає високу концентрацію особистої енергії.
Скорпіон Цей день принесе вам чимало турбот. Але якщо ви спрямуєте свою діяльність у потрібне русло і віддасте перевагу напрямку, який вам приносить найвище задоволення - ви влучите в саму десятку. Сьогодні ваше завдання - бути самим собою.
Стрілець Сьогодні вам варто спрямувати всі свої зусилля на те, щоб розробити певну систему в тому напрямку, яким ви зараз зайняті. Не варто зневірятися і перейматися через дрібниці. Злагоджена система дій обов'язково приведе вас до мети. Друзі та колеги обов'язково вас підтримають і навіть підкажуть ряд важливих моментів.
Козеріг Сьогодні вам варто використовувати свій особистий вплив для того, щоб допомогти хорошій людині. Не варто цього соромитися. Чим більше буде впевненості в ваших діях - тим ефективнішою буде ваша діяльність. Кохана людина може дещо засмутити. Не варто ображатися через необдумані слова тих, хто вам дійсно дорогий.
Водолій. Якась новина може захопити весь ваш розум і всю вашу істоту. Не варто бути таким вразливим. Сьогодні варто зайнятися поверненням боргів, причому не лише фінансових. Постарайтеся зберегти внутрішній баланс і не переймайтеся через дрібниці
Риби Сьогодні на вас чекає справжній фонтан емоцій і переживань. Але разом з тим вас можуть засмутити проблеми з серцем. Тих, кого омине така доля, чекає вельми захоплюючий день, насичений подіями. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Вечір краще за все провести в тиші і затишку.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Часом закриваю очі і згадую знову.... Як мати вела в перший клас, як тато ніс з випускного


Щастя — це коли люди, які вам не підходять, до вас не підходять



- Татусю, можна я тебе поцілую?
- Грошей немає! Мене вже мама поцілувала.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат