Районний футбол. Огляд-аналіз 11-го туру чемпіонату Іршавського району

Євген Свищо для riоnews 01.10.2014 14:53 СПОРТ

У дорослих новий абсолютний рекорд


Загальна статистика

Ігровий день пройшов без гучних сенсацій та був найкращим для господарів, які показали хорошу середню різницю голів – (+ 1.84) за поєдинок (при середній за одинадцять турів – (+ 0.89) за матч) і встановили новий абсолютний рекорд із набраних очок – 100 % (при середньому показнику за одинадцять турів – 62.2 %). Цим самим впав їх попередній рекорд 8-го туру – 90.5 %. Відзначаємо також хорошу різницю голів господарів зони «Б» – 2 за гру (при середній за одинадцять турів – 0.95 за поєдинок).
Щодо окремих поєдинків
Аутсайдер дав бій Задньому

Невеличка несподіванка сталась у Приборжавському, де господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та веливораківці втретє в цьому сезоні не залишили чужого поля без забитого м’яча і ледь не вивезли додому заліковий бал.
«Гребля» не встояла під променями «Зірки»
Найреальнішим результатом у найконкурентнішому матчі дня в Броді мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. І хоча греблянцям вдалось забити дебютні в поточному чемпіонаті виїзні голи, та це не дозволило їм уникнути поразки.
«Скала» дала тріщину біля зарічанських теплиць
Більшого ми очікували й від негрівців, які мали поступатись з різницею в 1-2 голи, та вперше в цьому сезоні не змогли відзначитись на виїзді у воротах суперника і зазнали розгрому.
«Ялинку» вдома не зупинити
У Чорному Потоці господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. І хоча загатянці втретє поспіль не пішли з поля без забитого м’яча, та це не дозволило їм сподіватись на позитивний результат. Дублем відзначився кращий бомбардир «Ялинки» Іван Демчик. Ще один влучний постріл на свій рахунок записав Іван Щока.
Все за розкладом фаворитів
Найбільш передбачувано, аж до різниці голів, завершились центральний матч зони «Б» і всієї дорослої ліги в Ільниці та центральний поєдинок зони «А» в «Арданові. Доробратівці вперше в поточному чемпіонаті пішли з поля без забитого м’яча, а «Сільце» припинило свою пятиматчеву серію, у якій воно забивало не менше двох разів за гру.
«Квітку» забронили возити по району?
Дубрівці також мали вигравати з різницею в 2 голи, та горяни не приїхали на поєдинок і отримали технічні – 0:3.
***
У юнаків несподіванки в Ільниці та Арданові
Загальна статистика

Ігровий день був хорошим для гостей, які показали непогану різницю голів – (- 0.17) за поєдинок (при середній за одинадцять турів – (- 0.59) за матч) та повторили рекорд 1-го, 5-го, 6-го та 8-го турів із набраних очок – 66.7 % (при середньому показнику за одинадцять турів – 45.8 %).
Основний внесок у такі досягнення зробили виїзні клуби зони «А», які показали чудову різницю голів – (+1.5) за гру (при середній за одинадцять турів – (- 0.17) за поєдинок) та повторили свій абсолютний рекорд 1-го та 5-го турів із набраних очок – 100 % (при середньому показнику за одинадцять турів – 43.5 %).
Щодо окремих матчів
Головну сенсацію створив «Шахтар»

У центральній битві серед юнаків у Ільниці, який був одним із найбільш конкурентних поєдинків дня, найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Однак, доробратівці вдруге в цьому сезоні не забили на виїзді жодного голу та в подарунок за це отримали нищівного фіаско.
«Сільце» присоромило конкурента
Ще одна несподіванка сталась у другому з двох най конкурентніших матчів у Арданові, де господарі мали здобувати мінімальну звитягу. Трохи меншою була ймовірність мирової. Та підопічні Сергія Білана продовжили до чотирьох поєдинків свою серію, у якій вони жодного разу не йшли з поля без забитого м’яча. Цього разу це принесло якісний результат.
«Ялинка» дала бій фавориту
Набагато передбачуваніше завершився двобій у Чорному Потоці, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та чорнопотічні не тільки перервали двоматчеву виїзну серію загатців , у якій ті щоразу забивали не менше 3 м’ячів, а й самі, завдяки влучному пострілу Євгена Бровді, звели до мінімуму перевагу «Карпат».
Молодь «Заріччя» не спинити
У Заріччі господарі мали вигравати з різницею в 3-5 голів. Та негрівці втретє в поточній першості не пішли з чужого поля без забитого м’яча і отримали мінімальний розгром.
Будівели не змогли конкурувати з виноробами
У центральному поєдинку зони «А» в Приборжавському гості мали вигравати з різницею в 2-3 голи, та не змогли продовжити свою триматчеву серію, у якій вони щоразу відзначались у воротах опонентів не менше трьох разів. Це дозволило місцевим уникнути розгрому.
Юна «Зірка» дуже тьмяна
Найпередбачуваніше завершився поєдинок у Броді, де гості мали вигравати в 2-3 голи. Греблянці вчетверте в цьому сезоні забили на виїзді більше двох м’ячів і розгромили зірочкових насухо.
Чергові шарові три
Три пункти без трійко традиційних технічних голів за віртуальну гру проти юнаків «Дружби», які так і не знайшлись для участі в поточній першості, отримав «Едельвейс».

***
Переміщення команд
Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 11-го туру, на одне місце вверх піднялись дорослі склади «Заріччя», «Будівельника», «Дружби» та «Зірки». Зарічанці вдруге в цьому сезоні увійшли до двійки лідерів зони «А», у якій перебували менше однієї п’ятої частини цього сезону.
Приборжавці вдруге піднялись до призової зони групи «Б», у якій провели трохи менше трьох чвертей поточного чемпіонату. Клуб із Дубрівки вдруге піднявся до першої п’ятірки, в межах якої знаходився більше половини цього сезону. Футболісти Броду вперше увійшли до першої шістки.
Кому вниз?
На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились основа «Скали», «Сільця», «Едельвейса» та «Греблі». Негрівці втретє випали з двійки лідерів зони «Б», за межами якої перебували тільки трохи більше чверті поточного чемпіонату. Сілецькі майстри шкіряного м’яча вдруге вилетіли з призової зони групи «А», за межами якої провели майже три чверті цього сезону. Кушницькі гравці вчетверте опинились поза першою п’ятіркою, нижче від якої знаходились майже дві третини поточного чемпіонату. Греблянці вдруге випали з першої шістки, за межами якої перебували трохи більше чверті цього сезону.
Результати 11-го туру:
Зона «А»:
«Будівельник» – «Виноградар» – 2:1 (юнаки – 0:2), «Арданово» – «Сільце» – 3:1 (0:1), «Дружба» – «Едельвейс» – +:- (-:+),
Зона «Б»: «Зірка» – «Гребля» – 3:2 (0:3), «Заріччя» – «Скала» – 3:0 (4:1), «Ялинка» Чорний Потік – «Карпати» Загаття – 3:1 (1:2), «Шахтар» Ільниця – «Доробратово» – 2:0 (5:0),
Становище команд після 11-го туру:
Зона «А»:
Дорослі:
«Арданово» – 22 очок (різниця голів – 39:8), «Білки» – 15 (16:11), «Будівельник» – 14 (14:22), «Сільце» – 13 (18:15), «Дружба» – 13 (12:9), «Едельвейс» – 11 (15:30), «Виноградар» – 1 (7:27), У «Едельвейса» на матч більше, а в «Арданова» та «Дружби» на гру менше за решту колективів,
Юнаки: «Едельвейс» – 30 (45:4), «Виноградар» – 24 (24:9), «Сільце» – 12 (9:16), «Білки» – 12 (14:24), «Арданово» – 9 (7:16), «Будівельник» – 9 (3:32), У «Едельвейса» на поєдинок більше за решту колективів;
Зона «Б»:
Дорослі:
«Шахтар» – 33 (30:3), «Заріччя» – 22 (35:11), «Скала» – 22 (28:15), «Доробратово» – 17 (19:20), «Ялинка» – 14 (17:17), «Зірка» – 9 (10:35), «Гребля» – 8 (16:29), «Карпати» – 2 (9:34),
Юнаки: «Заріччя» – 29 (33:8), «Шахтар» – 24 (25:5), «Гребля» – 22 (38:19), «Карпати» – 22 (23:15), «Доробратово» – 14 (22:24), «Скала» – 7 (14:37), «Зірка» – 6 (9:29), «Ялинка» – 3 (13:41);

Євген Свищо для riоnews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат