Гандбол. «Галичанка» — «Карпати» — 1:1

За інф. hc-karpaty.org та ФГУ. 27.01.2014 14:08 СПОРТ

У п’ятницю—неділю відбулися матчі в жіночій Суперлізі. Вперше з початку Чемпіонату зустрічалися лідери й головні претенденти на золоті медалі — ужгородські «Карпати» грали у Львові з місцевою «Галичанкою». В перший ігровий день перемогли ужгородки, наступного дня — львів’янки.

«Галичанка» — «Карпати» — 19:27 (9:14)
В першому матчі ініціативою володіли «Карпати». Тарасова та Мигович вдало завершували комбінації, добре діяв і захист ужгородок, а на останньому рубежі надійно грала Наталка Гайович, коефіцієнт її дій в першій половині гри склав — 67%.
В другому таймі «галичани» спробували відігратися, на що ужгородки відповіли більш щільною грою в захисті. Слід відзначити, що снайперські здібності Юлії Тарасової, яка реалізувала вісім семиметрових.
Негативним фактором під час гри були дії вболівальників зі Львова, які запалювали «фаєра» та петарди під час гри. Дихати в залі було нічим, а по завершені гри, напевно соромлячись за поразку рідної команди, розмалювали фарбою командний автобус «карпатівок».
«Карпати»: Гайович, Сумарока, Артемчук; Тарасова (12/8), Цибуленко (4), Уманець (3), Кот (3), Мигович (2), Семаль (1), Воронова (1), Лєбєдєва (1), Кильч, Шваб, Руснак, Лезінська, Савченко

«Галичанка» — «Карпати» — 25:22 (12:12)
В другому матчі ініціатива переходила від однієї команди до іншої. «Галичанка» вийшла вперед на початку першого тайму, під кінець вперед вийшли «Карпати» (12:8), але до кінця тайму львів’янки зрівняли рахунок.
На початку другого таймі «Галичанка» вийшла вперед і надалі вперто тримала перевагу в кілька м'ячів. Помітно не вистачало впевненості в атаці Уманець та Вороновій, які в захисті боролися до останнього. Також не вистачало Вікторії Цибуленко, яка через травму змушена була залишити майданчик. Навіть Дарина Кот, яка активізувалася наприкінці гри та Наталія Гайович, яка рятувала команду від потужних кидків Стельмах та Смолінг, не змогли переломити хід гри.
Цього разу вболівальники «Галичанки» підтримували команду лише вигуками та аплодисментами.
«Карпати»: Гайович, Сумарока, Артемчук; Тарасова (2), Цибуленко (2), Уманець (1), Кот (4/1), Мигович (5), Семаль (5), Воронова (1), Лєбєдєва (1), Кильч, Шваб, Руснак, Лезінська (1), Савченко.

Цей тур був неповним. Поєдинок «П. Університет» — «Дніпрянка» перенесено. Херсонський клуб звернувся до ФГУ з прохання про перенесення «через нестабільну ситуацію та останні події, що відбуваються у Києві». Комітет з організації та проведення змагань ФГУ прохання задовольнив.

5 тур
24— 25 січня:
«Галичанка» — «Карпати» — 19:27, 25:22, «Реал» — «Спартак» — 26:24, 24:33.

6 тур
14—15 лютого:
«Карпати» — «П. Університет», «Галичанка» — «Реал», «Дніпрянка» — «Спартак».

 photo 411043504370-438043C0435043D04380-1_zpse6fceac3.jpg

За інф. hc-karpaty.org та ФГУ.

ТЕГИ : фк карпатигандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат