Закарпатська "Бавка" показала виставу "По щучому велінню"

admin 27.01.2014 11:30 ДОЗВІЛЛЯ

26 січня у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка» відбулася прем’єра вистави «По щучому велінню» за мотивами однойменної твору корифея українського театру Марка Кропивницького (режисер – Олександр Куцик).


Закарпатська Бавка показала виставу По щучому велінню
За відгуками журналістського клубу «Театрал Закарпаття» - це вагомий крок у професійному зростанні нашого театру ляльок і розширенні його класичного репертуару.
Казка розповідає про те, що багато чого можна зробити «по щучому велінню», але найголовніші чари добра і любові створює тільки людина.
Вистава приваблює глядача запальною грою акторів, колоритними ляльками та масками, деякі з них трансформуються просто на очах.
Особливою родзинкою спектаклю є українські пісні та танці, яких нині не вельми почуєш на радіо та телебаченні. Все це добре присмачено гумором, який не залишає нікого байдужим.
Глядачі – як малеча, так і дорослі – отримали масу вражень і задоволення. Це підтверджується й тим, що акторам подарували купу квітів, а маленька дівчинка навіть поділилася з ними цукерками.
Виставу «По щучому велінню» вже запросили на міжнародний фестиваль лялькових театрів у Сербії.
Іванка Когутич для Мukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат