Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 18 вересня. Додавайте оптимізму до свого ранку з улюбленою кавою і приємними дрібницями, які впливають на ваш настрій. Нехай новини будуть позитивними, співрозмовники   щирими, а результат роботи бажаним. Осінь прекрасна, погляньте у своє віконечко. Смачного вам кавування у четвер!


Цитата дня: Не впадати у відчай, не втрачати рівноваги, триматися тих, без кого не можеш, не мати справи з тими, хто тобі не потрібен. Життя триває завжди. І коли тобі дуже погано, воно триває теж. Просто все, що тобі в цей час потрібно – це трішки підтримки. Трішки терпіння. Трішки надії. Трішки любові. І трішки іронії.

© Сергій Жадан

18 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці у гірських долинах місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 20-25°, у горах місцями вночі 2-6°, вдень 12-17° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці у гірських долинах місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 23-25° тепла.

ІМЕНИНИ 18 вересня - Гліб, Єлизавета, Захар, Раїса, Максим

Цей день в історії

1502 — Христофор Колумб під час свого четвертого плавання в Новий світ здійснив висадку на острові Коста-Ріка
1640 — у Києві розпочав роботу церковний собор, який затвердив катехізис, яким протягом століть послуговувалась православна церква
1714 — до Лондона прибув Георг — новий король Великобританії з династії Віндзорів.
1851 — у США вийшов перший примірник газети «New York Daily Times», котра подає «всі новини, варті бути надрукованими». Слово «Daily» (щоденний) було вилучено з назви газети через 6 років. Сьогодні це медіаконгломерат, до якого входять не лише друковані видання, але й радіо- і телеканали, кабельні телемережі та інтернет-сайти.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 16 вересня — персональна виставка Івана Бровді.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день починає собою невелику смугу везіння, і гріх було б не скористатися подібним фактом. У цілому всі справи й життєві обставини будуть гармонійними, позитивними та вдалими. Хоча стан здоров'я й не викликає особливих побоювань, але певна профілактика все ж не завадить. Вечір присвяти завершенню старих справ.
Телець Сьогодні будь-яке питання, пов'язане з чимось "сердечним" і стосунками з протилежною статтю, може принести в твоє життя дуже багато проблем. З одного боку - сьогодні ти просто не зможеш сховатися від кохання і пристрасті. З іншого - такі стосунки, найімовірніше, закінчаться слізьми. Вечір проведи в колі друзів.
Близнюки Сьогодні тобі варто відкласти все важливе й зайнятися лише найнеобхіднішою та найрутиннішою текучкою. День сприятливий для влаштування свого дому, причому для цього ти зможеш знайти собі помічників серед друзів або рідні. Увечері піди в кіно з друзями.
Рак. День напружений. Не починай нічого нового й важливого. Найсерйозніші питання відклади на потім. Найпроблемнішими сферами життя виявляться робота і стосунки з начальством. Вечір сприятливий для нових знайомств та любовних пригод.
Лев   Вдалий час для будь-якої професійної діяльності. Цей день ідеально підходить тим, хто звик не базікати, а рішуче діяти. Вдалий час для купівлі всього, що стосується сільського господарства: тварини, техніка, добрива тощо. Можна починати курс дієтології й косметології.
Діва. Майже з повною впевненістю можна стверджувати, що цей день пройде на одному великому й оптимістичному підйомі. Все буде дуже добре і вдало. Особливо сильно цю позитивну енергію відчують усі закохані представники знаку. Будь-які інтимні, романтичні й пристрасні стосунки заграють надзвичайно яскравими барвами.
Терези Сьогодні тобі, можливо, доведеться витратити більше, ніж планувалося. Всі основні сфери життя досить стабільні. Що стосується власного організму, то тут можуть бути проблеми. Загальний рівень твого здоров'я опуститься на досить низьку позначку. Порада проста - не перевантажуй себе й постарайся лягти спати якомога раніше.
Скорпіон Цей день просто ідеально підходить для відпочинку й розваг. Якщо ти трудоголік, то справами, звичайно ж, займатися можна. Але повір, зараз для тебе буде значно краще розслабитися. В майбутньому це додасть багато позитивної й життєвої енергії. Веди активний спосіб життя, побільше спілкуйся, ходи в гості й місця розваг.
Стрілець Надзвичайно вдалий день практично для всього! Але, в першу чергу, найуспішнішими виявляться ті питання і справи, які були сплановані давно. Не сиди на місці, склавши руки! Позитивну роль у справах зіграє ваш батько або інша людина, наділена авторитетом. Подія дня - зміцнення твого матеріального становища.
Козеріг Вдалий день. Усі сфери твого життя перебувають під гармонійним впливом космосу, й тією чи іншою мірою"прибуткові". І хоча в цілому для вирішення різноманітних справ період сприятливий, але сьогодні рекомендується, проявивши "розумний егоїзм", зайнятися зміцненням власного здоров'я.
Водолій. У цілому, спокійний і вдалий день. Нічого неприємного або непередбачуваного не очікується. А в різних "життєвих дрібницях" можеш сміливо розраховувати на успіх. У першу чергу, кінець дня може порадувати новими додатковими фінансами. І ще одна порада на сьогодні: більше довіряй власній інтуїції, зараз вона перебуває у тебе на високому рівні.
Риби Сьогодні на тебе чекає напружений день. Твої емоції, думки й бажання вдається контролювати з великими труднощами. І тому це може становити небезпеку вже не лише для тебе самої, а й для оточуючих. Тому, перш ніж щось зробити або сказати, для початку спробуй зробити глибокий вдих і видих. Усі нові й важливі справи сьогодні краще відкласти.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Вибачте, це вас називають людина-павук?
- Блін, дістали! Ну, подумаєш, один раз муху в компоті не помітив.



Дружина залишає записку чоловікові:
Петро, забери нашого сина з дитячого садка!
P.S. Він сам тебе впізнає!


Я знаю фізику, хімію, геометрію і багато інших страшних слів

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат