Активісти "Чесно" йдуть у Раду

admin 17.09.2014 11:16 ПОЛІТИКА

З публічних заяв політичних сил стало відомо, що дехто з співзасновників  Руху ЧЕСНО та членів колишньої координаційної ради кампанії "Фільтруй Раду 2012" візьмуть участь у дочасних парламентських виборах  у якості кандидатів у народні депутати.

Сповідуючи принцип політичної неупередженості, Рух ЧЕСНО наголошує,  що це рішення колишніх активістів автоматично припиняє їх участь у Русі та жодним чином не впливає на якість оцінки доброчесності кандидатів до наступного парламенту. Рух ЧЕСНО не підтримує жодного політика чи політичну силу та застосовує єдині принципи оцінки кандидатів у народні депутати України.

Водночас, Рух ЧЕСНО вітає оновлення української політики та закликає нових людей продемонструвати високу якість парламентської роботи, а саме відстоювати те, за що вони боролися як представники громадянського суспільства, - збільшити прозорість та підзвітність політиків.

У рамках передвиборчої кампанії ЧЕСНО вимагає від усіх кандидатів у народні депутати оприлюднити свої автобіографії та майнові декларації за 2013. А також закликає політичні сили, які балотуються до парламенту, оприлюднити фінансовий звіт партії за 2013 рік, а також  опублікувати за 5 днів до виборів деталізований проміжний фінансовий звіт про надходження та використання коштів передвиборчого фонду.

admin


За матеріалами громадського руху "Чесно"

ТЕГИ : Чесновибори 2014Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат