Понад   тисяч гривень перерахували закарпатські лікарі армії

admin 17.09.2014 10:04 СОЦІО

Члени профспілки – працівники закладів охорони здоров’я Закарпатської області – активно включилися до акції зі збору коштів для військовослужбовців на Сході України.

Благодійні внески в розмірі одноденного заробітку, профспілкові кошти перераховані медичними закладами Міністерству оборони України для потреб армії.

Додатково за рішенням Президії Закарпатської облпрофради профспілкові організації медичних і санаторно-курортних закладів перерахували 23000 грн. (станом на 15.08.2014 р.) на благодійний рахунок Закарпатської облпрофради для вирішення проблемних питань матеріально-технічного забезпечення батальйону територіальної оборони Закарпаття (с. Оріховиця, Ужгородський район).

Станом на 15 серпня 2014 року працівниками охорони здоров’я Закарпатської області на потреби армії загалом передано більше 300 тисяч гривень, а також укомплектовано для військових на Луганщині та Донеччині 400 аптечок, 100 кровозупинних джгутів, 46 бронежилетів. Медиками Закарпатського територіального центру екстреної медицини виділено для потреб батальйону автомобіль «Газель».

Закарпатська обласна організація профспілки в серпні 2014 року закупила 12 бронежилетів четвертого покоління захисту для медичних працівників, які працюватимуть в зоні АТО на суму 36 тис. грн.
Начальник управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації Шніцер Р.І., голова обласної організації профспілки Турок В.М. дякують всім, хто долучився до доброї справи – допомоги нашим військовим.

Профспілка працівників охорони здоров’я України шляхом соціального діалогу з владою наполягає на:
1. Поширенні на медичних працівників, які працюють на території Донецької та Луганської областей чи загинули під час виконання службових обов’язків, статусу учасників бойових дій.
2. Підвищенні оплати праці медичним працівникам, які надають медичну допомогу військовим та постраждалим від бойових дій.
Міністерство охорони здоров’я України, враховуючи громадську відповідальність медичних працівників, підтримує позицію Профспілки.

admin


За матеріалами прес-центру ОЦЗ у Закарпатській області

ТЕГИ : арміяАТОвійна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат