Районний футбол. Огляд-аналіз 16-го туру Мукачівщини

Євген Свищо для rionews 12.09.2014 20:06 СПОРТ

16-й тур був непоганим для гостей, які набрали 33.3 % від можливих очок (при середньому показнику за шістнадцять турів – 27.4 %).    

У дорослих тільки одна сенсація
Загальна статистика

16-й тур був непоганим для гостей, які набрали 33.3 % від можливих очок (при середньому показнику за шіснадцять турів – 27.4 %).    

Щодо окремих поєдинків
Головну сенсацію створила «Горонда»
На стадіоні в Бобовищі господарі мали перемагати з різницею в 2 голи, однак не змогли забити жодного разу. Натомість, горондівці змогли вчетверте в цьому сезоні забити хоча б один мяч на виїзді. Відзначився С. Призва.

“Іванівці” не змогли розгромити аутсайдера
На стадіоні в Іванівцях господарі мали громити опонента з різницею в 3 голи, однак задовольнився влучними пострілами Олександра Чикаловського та Ярослава Ільницького.

Все прогнозовано у Чинадієві, Великих Лучках та Сернє
За нашими очікуваннями чинадіївці мали вигравати в 3-4 голи, а великолучківці — в 2-3 мячі. Сернєвці, в одному з двох центральних поєдинків, який мав стати найконкурентнішим у 16-му турі, мали здобувати звитягу в 1-2 голи. Як бачите ми були близькі до істини.

Чергові три від абсолютів
Найпередбачуваніше, аж до різниці мячів, завершився інший центральний двобій туру в Пістрялові, де діючий абсолютний чемпіон району продовжив свою переможну ходу.

***

У юнаків добре грали господарі

Загальна статистика

Ігровий день був непоганим для господарів, які здобули 55.6 % можливих залікових очок(при середньому показнику за шістнацятьтурів – 49.6 %) і показали хорошу результативність – 2.5 гола за поєдинок (при середній за шістнадцять турів – 1.86 за матч).

Щодо окремих поєдинків. Головну сенсацію створили «Іванівці»

«Ромочевиця» мала вигравати з різницею в 1-2 голи, однак втретє в цьому сезоні забила на виїзді менше двох мячів, що й не дозволило їй розраховувати на позитивний результат. Натомість, у господарів по дублю на свій рахунок записали Василі (або Цилі, як їх називають на Закарпатті) Шаленик та Савчинець, які стали головними ковалями декласації фаворита.

Лебедина пісня виноробів

У найбільш кокурентному двобої в Бобовищі ми очікували на мирову. Однак, горондівці втретє в поточній першості не змогли забити на чужому полі більше одного голу, що й не дозволило їм досягти прийнятного результату. Доволі несподівану перемогу «Бобовищу» своїми влучними пострілами принесли Василь Петах, Віктор Шаленик та Дмитро Лакатош.

«Чинадієво» знищило опонентів

У цьому поєдинку найімовірнішою мала б стати перемога господарів із різницею в 2 голи. Навіть те, що страбічовці, завдяки влучному пострілу Ярослава Синковича, вчетверте в цьому сезоні змогли забити на виїзді, не дозволило їм уникнути розгрому.

Гольова засуха у Великих Лучках

У цьому матчі найреальнішою мала стати мінімальна перемога гостей. Та навіть підсумкова мирова не викликала здивування. Слід відзначити, що «Ключарки

вчетверте в поточній першості не змогли відзначитись у воротах суперника в гостьовому поєдинку.

Пістрялово приймало лідера

У минулому році такий заголовок здивував би всіх, та зараз він реальний як ніколи. У центральному поєдинку туру «Нижній Коропець» мав вигравати від пістрялівців у 1-2 голи. Та навіть те, що нижньокоропівці вчетверте в сезоні забили на виїзді більше одного разу, дозволило їм здобути тільки мінімальну звитягу.

Очікуваний розгром аутсайдера

Найпередбачуваніше завершилась гра в Сернє, де гості мали громити опонентів із різницею в 3-4 голи. До слова, дерценівці вперше в поточному чемпіонаті забили на чужому полі більше трьох мячів.

***

Переміщення команд у таблицях за наслідками поєдинків
Кому нагору?

Найбільшого прогресу досяг юнацький склад «Дерцена», який підстрибнув на два місця і вчетверте увійшов до призової зони, в межах якої провів 81 % цього сезону.

На одну сходинку вверх піднялись основний склад «Великих Лучок» та молодь «Чинадієва», «Ключарок» і «Бобовища». Великолучківці вдруге увійшли до першої вісімки, в рамках якої знаходились 81 % поточного чемпіонату. Чинадіївська молодь вперше увішла до провідної двійки лідерів. Ключарківці вдруге увійшли до першої шістки, в межах якої перебував тільки 13 % цьогорічної першості. Бобовищанці втретє піднялись вище 10-ї позиції.

Кому вниз?
Головним невдахою став юнацький склад «Ромочевиці», який впав на два місця і вперше вилетів за межі двійки лідерів.

По одному кроку вниз зробили обидва склади «Страбічова» та юнацькі   склади «Великих Лучок» і «Горонди». Дорослий склад “Страбічова” втретє залишив межі першої вісімки, в межах якої провів 81 % цього сезону.

Великолучківська молодь втретє випала з провідної четвірки, в рамках якої знаходились тільки 12 % поточного чемпіонату. Горондівці вдруге вилетіли за межі першої шістки, в межах якої перебував тільки 69 % цьогорічної першості. Юнаки “Страбічова” вдруге опустились нижче 9-ї сходинки.

***      

Результати 16-го туру: «Чинадієво» – «Страбічово» – 5:1 (юнаки — 6:1), «Великі Лучки» – «Ключарки» – 3:1 (0:0), «Сернє» – «Дерцен» – 4:2 (1:5), «Пістрялово» – «Нижній Коропець» – 0:2 (1:2), «Бобовище» – «Горонда» – 0:1 (3:1), «Іванівці» – «Ромочевиця» – 2:0 (4:1).

Турнірне становище після 15 туру:
Дорослі:
«Нижній Коропець» – 42 очок (різниця голів – 60:8), «Чинадієво» – 36 (27:7), «Дерцен» – 29 (34:17), «Іванівці» – 25 (28:20), «Сернє» – 23 (34:29), «Бобовище» – 17 (19:24), «Горонда» – 17 (10:19), «Великі Лучки» – 16 (11:20), «Страбічово» – 13 (18:33), «Пістрялово» – 10 (16:33), «Ключарки» – 6 (18:41), «Ромочевиця» – 6 (15:38).

Юнаки: «Нижній Коропець» – 35 (38:13), «Чинадієво» – 25 (32:15), «Дерцен» – 23 (33:27), «Ромочевиця» – 23 (29:24),   «Великі Лучки» – 23 (20:22), «Ключарки» – 20 (20:17), «Горонда» – 20 (24:26),   «Іванівці» – 19 (22:19), «Бобовище» – 17 (27:22), «Страбічово» – 16 (16:22),   «Пістрялово» – 14 (23:29), «Сернє» – 3 (9:57).
                                                                                                     

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат