Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 11 вересня. Нехай осінній ранок надихає на корисні справи. Не гайте часу дарма, світ, що навколо, потребує вашої участі. З ароматною кавою легко розпочинати навіть найважчі завдання. Додавайте до неї улюблених солодощів, і нехай усе вдається у цей четвер!

Цитата дня: Багатство головним чином залежить від двох речей: від працьовитості та поміркованості, інакше кажучи - не втрачай ні часу, ні грошей, і використовуй і те, й інше найкращим чином.

© Бенджамін Франклін

10 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями короткочасний дощ, вдень короткочасні дощі, грози. Вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с, під час грози поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 19-24°, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями короткочасний дощ, вдень короткочасні дощі. Вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, в другий половині дня можлива гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 22-24° тепла.


ІМЕНИНИ 11 вересня – Іван.

Сьогодні також:
  Іспанія: День Каталонії
  США: День патріота, на згадку про загиблих в результаті терактів в 2001 році в Нью-Йорку і Вашингтоні
  Чилі: День річниці військового перевороту 1973 року
  Ефіопія: Новий рік за ефіопським календарем

Православна церква: Усікновення глави Пророка, Передвісника і Хрестителя Господня Іоана. День суворого посту


Цей день в історії

1390 — лицарі Тевтонського ордену розпочали осаду Вільнюса під час Литовсько-руської громадянської війни.
1697 — битва під Зентою — цісарська армія під проводом принца Євгена Савойського здобула перемогу над турками. Близько 50 тисяч австрійців зупинили просування турків на північ, розбивши 80-тисячну турецьку армію.
1708 — шведський король Карл XII зупинив свій марш на Москву біля Смоленська, що стало поворотним моментом у Великій Північній війні. Через 9 місяців шведська армія була розгромлена у битві під Полтавою; Швеція втратила статус великої держави.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

“Olivye House” (Ужгород, пл. Петефі, 11/1)
Щочетверга — музичні компіляції та лайв-сети “Радіочетверги”. Поч. о 20.30.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Караоке-бар «Rocky Karaoke»
Щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі — виступ гурту «Tequila Band». Поч. о 23.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. О 21.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 16 вересня — персональна виставка Івана Бровді.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Відклади сьогодні всілякі трудомісткі і особливо енерговитратні справи. Йдеться не тільки про силу і активність, а і ресурси буквально - грошові. Якщо щось вимагає вкладень - відклади його, почекай. Не факт, що ти до нього повернешся завтра, але сьогодні точно займатися ним не варто. Увечері постарайся активно відпочити - з танцями, дихальними вправами, прогулянкою. Загалом - із максимумом руху.
Телець Все, що так чи інакше має відношення до твоїх комунікацій, спілкування з партнерами, клієнтами, буде сьогодні гальмуватися і не розвиватися. Тому не варто акцентувати увагу на таких справах. Перенеси важливі поїздки і зустрічі на пізніший період - в цей день більшість контактів і зв'язків не буде вдалою. А ще сьогодні дуже важливо і корисно зробити вдома щось корисне і практичне.
Близнюки Якщо ти не забуватимеш про т.зв. «виробничу» гімнастику - легкі вправи під час робочого дня - то протримаєшся в тонусі і з гарним запасом енергії весь день. І, звичайно, зможеш досягти багатьох результатів. День в такому випадку принесе тобі купу стимулів і можливостей для твого подальшого розвитку - професійного та фінансового. Спостерігай за обставинами, які тобі приносить Світ, не форсуй, не поспішай.
Рак. Направ свою енергію в конструктивне і корисне русло - поточні справи просто вже зачекалися на тебе. Постарайся не розпочинати нових справ, а завершити і привести в належний порядок всі планові клопоти. Будь уважна щодо своїх заощаджень, витрат. Велика ймовірність у другій половині дня зробити абсолютно безглузду покупку. Увечері просто відпочинь у спокої і поряд із люблячими людьми.
Лев   Сьогодні ти зможеш вирішити багато фінансові питань. Взагалі твоєї енергії вистачить на багато що і на тривалий термін. Головне - правильно розподілити твій «заряд». Для цього існує бізнес-планування, ранкові наради, де розробляється стратегія компанії на весь день. Також варто відкласти на потім ділові поїздки і переміщення. Краще вирішувати всі справи на місці або за місцем.
Діва. Не варто сьогодні перевтомлюватися на роботі. Краще трудитися «дрібними перебіжками», робити паузи, потягуючись, влаштовуючи чаювання, ніж сидіти весь день, а потім встати з порожнім результатом і головним болем. Уникай фінансових авантюр - пам'ятай - безкоштовний сир тільки в мишоловці! Увечері тобі варто змінити «картинку» - обстановку - сходи в гості, влаштуй зустріч із подругами.
Терези Обмеж коло свого спілкування на сьогодні найбільш потрібними і важливими контактами. Не відсіявши зайвого, ти не зможеш, не відволікаючись, йти до своєї мети. Не міняй формату, способу і стратегій спілкування з постійними партнерами. Дотримуйся «старинки». У другій половині дня будь уважна до своїх ресурсів - не роби боргів і ні в якому разі нікому не позичай!
Скорпіон Всі домовленості сьогоднішнього дня згодом можуть бути перервані і порушені. Тому не варто домовлятися про щось важливе, підписувати важливі папери, починати нові справи з партнерами. Вечір варто провести на самоті, відновлюючи свої сили після складного дня. Келих вина, книга, улюблена кішка поруч...
Стрілець Роби все те, що наближає тебе до мрії, до своєї мети, виконуй своє бажання. Можна і не одне. Май надію і розраховуй на допомогу друзів і однодумців - вони з радістю допоможуть тобі на твоєму Шляху. У будь-якому випадку - проявляй ініціативу. Увечері переведи свою зустріч із близьким і коханим чоловіком у більш інтимний формат і обстановку.
Козеріг У роботі будь неквапливою і послідовною. Якщо щось не виходить - поспішати не варто - відклади проект хоча б на кілька годин, візьмися за інше. Таким чином ти відпочинеш від чогось одного. Пам'ятаєш: зміна занять - найкращий відпочинок? У другій половині дня дотримуйся второваних шляхів і стандартних підходів до вирішення своїх справ - ніякого експромту і ноу-хау.
Водолій. Не варто поспішати з висновками і резюме з приводу пропозицій, що надходитимуть сьогодні з-за кордону. Дай ідеї «перетравитися». Займися поточними справами. Твій не дуже піднесений настрій у другій половині дня покращиться завдяки перебуванню у води. Прогуляйся берегом водойми. У крайньому випадку - просто прийми ванну з ароматичними маслами і морською сіллю.
Риби Берися за проекти і завдання, які можна виконати в короткі терміни. Будь як гепард - найшвидша тварина, але на короткі дистанції. Якщо проігноруєш цю рекомендацією, то до вечора швидко втомишся, і навіть можеш захворіти. Сьогодні сили твого організму швидко вичерпаються, тому постарайся поберегти себе. Увечері найкращої «батарейкою» для тебе стала б вода, але не лежання в купальні, а плавання у басейні.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Пані, а не зволите ви зайти до мене на чашку чаю, щоб помилуватися стелею в моїй спальні?




Загадка природи: смак у горілки один, а пригоди після неї завжди різні.




Така гарна погода... треба комп'ютер до вікна пересунути:)

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат