Європа не хоче в Україні ні Югославії, ні Греції, - Вілкул

admin 10.09.2014 14:22 ПОДІЇ

Європа не хоче отримати в особі України одночасно Югославію з військовим конфліктом і Грецію з економічною кризою.

Дії нашої політичної сили - Опозиційного блоку спрямовані на забезпечення в країні миру і підтримку вітчизняне виробництва, створення нових робочих місць з високою заробітною платою та підвищення соціальних стандартів, - сказав Олександр Вілкул один з лідерів Опозиційного блоку на зустрічі з депутатами Європейського парламенту, що входять в групу Альянс європейських консерваторів та реформістів (AECR, третя за чисельністю в ЄП), а також членами британського парламенту від правлячої Консервативної партії.

На зустрічі обговорювалася ситуація в Україні, хід та проблеми виборчої кампанії, шляхи врегулювання конфлікту на Сході України, перспективи можливого партнерства Опозиційного блоку з європейськими консерваторами в Європарламенті.

- Нинішня влада не здатна забезпечити розвиток України. Необхідні зміни здатні забезпечити тільки кваліфіковані державні менеджери, які мають досвід реалізації успішних проектів на обласному та державному рівнях, а не популісти, - підкреслив Вілкул.

Як українська сторона, так і депутати Європарламенту говорили про світ, так потрібному зараз Україна. Олександр Вілкул підкреслив на зустрічі, що Опозиційний блок підтримує дії по встановленню миру в Україні.

- Ми закликаємо Європу, європейський парламентаризм підтримати нас у цьому прагненні, - зазначив він.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат