На 28 закарпатських «швидких» вже є GPS-навігатори

Rionews 10.09.2014 12:35 ПОДІЇ

На 28 санітарних автомобілях Ужгорода, а також Ужгородського. Перечинського, Великоберезнанянського районів встановлено GPS-навігатори.

Сьогодні автопарк служби екстреної медичної допомоги Закарпатської області нараховує 110 санітарних автомобілів. При цьому 16 автомобілів потребують капітального ремонту і 7 - списання.

Сьогодні на базі Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги є 33 автомобілі типу "в" І "С", які обладнані за сучасними зразками. За кошти обласного бюджету у 2013 році закуплено два реанімобілі на суму 1696,0 тисяч гривень.

Про це під час брифінгу у прес-центрі Обласного центру здоров'я повідомив Томаш Білинець, директор Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Середньодобове навантаження на одну лікарську бригаду в середньому становить 6,5 викликів, на одну фельдшерську - 5,8.

Загальна кількість викликів знизилася майже на 55 тисяч. Сьогодні "швидка" приймає набагато менше необгрунтованих викликів, зазначає керівник Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

кількість виїздів, виконаних вчасно   ( до 10 хвилин у місті та до 20 – у сільській місцевості) становить, відповідно 92,7% та 91,3%. Від загальної кількості викликів частка екстрених становить майже 80 %.
 

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат