Ніна Гецко-Лобова про обрання Олександра Ледиди віце-президентом Федерації гандболу України

admin 10.09.2014 12:03 СПОРТ

Голова Федерації гандболу Закарпаття, олімпійська чемпіонка Монреалю 1976 року Ніна Гецко прокоментувала обрання Президента гандбольного клубу «Карпати» Олександра Ледиди віце-президентом Федерації гандболу України:


«Знаю, Олександра Ледиду як багаторічного президента «Карпат». По результатах ужгородської команди можна судити про нього, як про керівника, - розповіла вона. - Три поспіль чемпіонства говорять самі за себе. Такого раніше ніколи не було на Закарпатті. До того ж, незважаючи на кризу в країні, на те, як важко розвивати спорт, «Карпати» завжди залишаються на високому рівні. Мають і харчування, і спортивне спорядження, і фінансування, можливість якісно тренуватися. Все це дуже важливо. Тому радію за український гандбол. Впевнена, що саме діяльність Олександра Ледиди дасть поштовх у розвитку гандболу в нашій країні».

Олександр Ледида як віце-президент Федерації гандболу України відповідатиме за розвиток саме жіночого гандболу в Україні.

http://transkarpatia.net/

***

Раніше http://karpatnews.in.ua/ повідомила що новим віце-президентом Федерації гандболу України став президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

Також обрано нового президента Федерації. Ним став Василь Надрага. Кадрові зміни було узгоджено під час конгресу, який днями відбувся у Запоріжжі.

Спортивні функціонери у зв’язку зі зміною керівництва федерації сподіваються на пожвавлення розвитку жіночого гандболу та зміни у графіках змагань.

Нагадаємо, під керівництвом Олександра Ледиди закарпатські гандболістки встановили спортивний рекорд України -   стали трикратними   чемпіонками з жіночого гандболу. Востаннє цей титут вибороли влітку 2014-го, вирвавши переможні очки у львівської «Галичанки».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат