Збірна України стартувала в Євро-2016 із поразки у Києві

admin 09.09.2014 09:20 СПОРТ

Хоча в останній атаці П'ятов забив після подачі кутового, збірна України зазнала поразки від Словаччини у першому ж турі відбірного турніру на чемпіонат Європи-2016.

Наші почали матч з нереалізованого момента біля воріт гостей, а перша ж атака словаків закінчилася голом, розповідає Проспорт. Це Мак, отримавши пас від Гамшика, легко переграв П'ятова. До кінця тайму у "блакитно-жовтих" було три хороших штрафних, але Ракицький щоразу бив у стінку. А перед перервою відмінний момент не використав Зозуля, не влучивши головою у порожні ворота. Другий тайм також почався з моменту біля воріт гостей, але Козачік виручив після удару Едмара. Бразильський українець узагалі міг стати героєм України, але в середині тайму Галовський змарнував два моменти. В одному епізоді пробив вище воріт з кількох метрів, а в іншому після його удару словаків врятувала стійка. В останній атаці П'ятов забив після подачі кутового. Але шотландський арбітр Томсон, який протягом усього матчу симпатизував гостям, взяття воріт не зарахував, угледівши порушення правил у нашого голкіпера. Що ж, збірна змушена починати відбір з поразки. У другому турі Україна поїде до Мінська. Білоруси у першому турі зіграли у бойову нічию з Люксембургом, а Іспанія розбомбила Македонію.  

Експрес онлайн

admin

Коментарі :


09.09.2014 12:23 Іван

Було зрозуміло, що Словатчина дуже хороша збірна, яка вміє грати в сучасний футбол. Хоча при цьому всі наші горе-експерти думали тільки про Іспанію. Врешті українці вчергове отримали урок, що на кожен матч треба налаштовуватись, а не чекати, що якась футбольна дружина віддасть нам те, що може взяти сама. Вважаю, що поки що ми в грі, однак якщо не виграємо від білорусів та інших конкурентів за 2-5 місця, то можемо бути нижче, ніж у попередньому відборі. Наша команда потрапила в таку ж яму в якій були іспанці на ЧС. Головтренер Фома-ко не довіряє молодим із клубів не топ-чотири, а зазвіздившіся із топ-чотири грають у збірній за залишковим характером: всі сили віддають у клубі, щоб увійти до основного складу і заробити еври, а в збірну вони за "доброю" традицією потрапляють автоматично навіть із лавки данчан, киян, дніпрян та харьковщан. У самій збірній сили їх справедливо покидають (ще би так надриватись за еврами) і вони повзають як черепахи, а Фома-ко тупо говорить, шо нам не зарахували чистий гол. Справа не в голі пан голтрен, а   втому як ви налаштували команду і чи здатні вони втілити вашу установку в реальність використовуючи всі наявні в Укра
їні сили. Якщо ви не можете цього зробити, то ви займаєте не своє місце і берете не свої гроші!  


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат