Огляд-аналіз 12-го туру юнацьких змагань Західної зони Першої ліги

Євген Свищо для rionews 09.09.2014 16:58 СПОРТ

Тур минув без особливих сенсацій і був непоганим для гостей, які показали хорошу результативність – 2.17 гола за поєдинок (при середній за дванадцять турів – 1.6 за матч) та здобули 38.9 % залікових очок (при середньому показнику за дванадцять турів – 37%).

«Дийдо» створив головну сенсацію
Головна несподіванка сталась у Верхньому Коропці, де найреальнішим результатом мала б стати нічия, та іншої думки були гості з Дідова, які забили у ворота опонентів у п’ять разів більше голів, ніж у п’яти попередніх виїзних матчах разом узятих, чим забезпечили нищівний рахунок.
«Сільце» відправило сусіда по таблиці в нокдаун
Доволі неочікувано завершився двобій у Сільці, де господарі хоча й мали здобувати перемогу. Однак, найреальнішою стала б їх звитяга з мінімальним рахунком, а не погром горян із суттєвою різницею. Єдиною втіхою для великоберезнянських фанів стало те, щоїх улюбленців вчетверте у поточному чемпіонаті змогли відзначитись на виїзді.
«Вітязь» показав богатирську силу
У центральному матчі туру в Концгазо, мінімальну звитягу мали здобувати гості. Однак, вони втретє в цьому сезоні не змогли забити на чужому полі більше одного м’яча, що й вплинуло на підсумковий результат.
«Віола» дала бій фавориту
Трохи передбачуваніше завершив свій поєдинок головний конкурент великобийганців, який на рідному стадіоні в Перечині мав вигравати з різницею в 2 голи. Однак, худльовці вдруге в поточному чемпіонаті змогли забити на виїзді більше двох м’ячів, чим створили суттєву інтригу.
«Локомотив» вивіз три бали з Мукачівщини
У Ракошині господарі мали поступатись із різницею в 1-2 голи. Залізничники вп’яте в цьому сезоні забили на чужому полі більше одного м’яча, чим виправдали прогноз на поєдинок.
«Сокіл» пронісся над «Баранинцями»
Найпередбачуваніше завершився двобій у Кінчеші, де господарі мали вигравати з різницею в 3-5 голів, що і втілили в життя. Єдиною втіхою для гостей стало те, що вони вп’яте в поточному чемпіонаті відзначились на виїзді забитим м’ячем.
У поточній таблиці, за наслідками 12-го туру, жодних змін не відбулось.
***
Результати 12-го туру: «Карпати» Верхній Коропець – «Дийдо» Дідово – 0:5, «Сільце» – «Великий Березний» – 5:1, «Вітязь» – «Велика Бийгань» – 1:1, «Карпати» Перечин – «Віола» Худльово – 4:3, «Ракошино» – «Локомотив» Чоп – 0:2, «Сокіл» Кінчеш – «Баранинці» – 5:1,.
Турнірне становище після 12-го туру: «Карпати» П. – 31 очко (різниця голів – 36:11), «В. Бийгань» – 29 (30:10), «Локомотив» – 28 (42:14), «Сокіл» – 27 (44:10), «Вітязь» – 21 (29:10), «Віола» – 19 (24:16), «Дийдо» – 15 (13:17), «В. Березний» – 10 (15:39), «Ракошино» – 10 (10:32), «Сільце» – 9 (18:30), «Баранинці» – 6 (11:41), «Карпати» В. К. – 6 (9:51).

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття 1 ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат